Macaulay Culkin a Brenda Song smerujú k oltáru.Pinterest
StoryEditor

Novinka u filmového Kevina: Macaulay Culkin nebude sám doma, po prvom prírastku sa konečne zasnúbil

08.02.2022, 14:00
Celebrity
Po búrlivom období sa filmovému Kevinovi konečne darí aj v rodinnom živote. Hercovi Macaulayovi Culkinovi a jeho partnerke Brende sa v apríli minulého roka narodil ich prvý syn. Dvojica mu dala meno Dakota, a to na znak úcty ku Culkinovej sestre Dakote, ktorá zomrela v roku 2008. Po viac ako štvorročnom vzťahu to konečne vyzerá, že šťastný pár mieri k oltáru.

Herecova partnerka, ktorá sa živí rovnakým povolaním, bola odfotografovaná v Beverly Hills a na ľavej ruke jej pritom žiaril diamantový prsteň.

Culkin a Song sa prvýkrát stretli na nakrúcaní filmu Changeland v Thajsku. O tom, že sa medzi nimi niečo deje, sa začalo šuškať v júli 2017, keď ich videli na spoločnej večeri v talianskej reštaurácii v Los Angeles. Nasledujúci mesiac Brenda uverejnila na Instagrame skupinovú fotografiu, na ktorej už pózovala po boku filmového Kevina.

Pár sa istý čas vyhýbal pozornosti médií a ani jeden z nich nezverejňoval detaily z ich vzťahu. Až v roku 2020 vyšla Brenda s kožou na trh, keď sa podelila o krásne vyznanie svojej láske, v príspevku na Instagrame. Išlo o Macaulayove okrúhle narodeniny a k fotografii tak pridala nežné vyznanie.

„Všetko najlepšie k 40. narodeninám tejto čarovnej bytosti,“ napísala a zároveň zdieľala roztomilý záber, na ktorom sú obaja v rovnakých kockovaných pyžamách.

„Mohla by som tu sedieť a donekonečna písať o tom, aký si úžasný, láskavý, milujúci, skutočný, lojálny, čestný, skvelý, veselý a aká som vďačná, že môžem zdieľať tento život s tebou,“ vyznala sa tmavovláska.

„Ale po prvé - to by mi trvalo celú večnosť a po druhé - ani to neuvidíš, pretože instagram nikdy nepoužívaš. Hahaha,“ pokračovala.

„Môj jednorožec, o ktorom som si nikdy nemyslela, že by mohol existovať. Som najšťastnejší človek na svete, pretože ma miluješ.“

 

Herec zo série filmov Sám doma sa k ich vzťahu vyjadril už v roku 2018 v podcaste The Joe Rogan Experience, kde povedal, že majú s partnerkou „dobrý život“.

„Mám peknú malú rodinu - pekné dievča, pekného psa, peknú mačku a všetky tieto veci. Budeme sa sťahovať, a tak robíme všetky typické veci okolo domu.“

Pre herečku pôjde o jej úplne prvé manželstvo, zatiaľ čo Culkin bol v rokoch 1998 - 2002 ženatý s Rachel Miner. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 16:25