Česká speváčka sa nebojí ukázať svoje telo aj s kilami navyše.Instagram
StoryEditor

Po pôrode zapózovala len v bikinách. Známa speváčka sa nebojí ukázať, že nikto nie je dokonalý

07.02.2022, 12:00
Celebrity
Známa česká speváčka Martina Pártlová sa za svoje telo nehanbí, aj keď jej po pôrode zostalo pár kíl navyše. Na pláži zapózovala len v bikinách, a to bez akýchkoľvek úprav. Populárna Češka sa na sociálnych sieťach snaží prezentovať realitu, a tým dokazuje iným ženám, že nikto nie je dokonalý.

Martina Pártlová je česká speváčka a muzikálová herečka, ktorú môžete poznať zo skupiny Čechomor alebo zábavnej relácie 3v1. Pred niekoľkými týždňami sa so svojím partnerom Josefom Vařekom a dcérkou Stellou rozhodla, že chladné počasie vymení za dovolenku na slnečných Seychelách. Speváčka priviedla na svet malú Stellku len pred necelým polrokom a je prirodzené, že sa jej telo po pôrode ešte nestihlo vrátiť do pôvodnej podoby. Na sociálnych sieťach fanúšikov zaplavuje rôznymi dovolenkovými fotografiami, ktoré sa však nesnaží nijako upravovať. Bez hanby zapózovala aj na pláži, kde hrdo ukázala svoju postavu v bikinách.  

Nehanbí sa za popôrodné kilá navyše

Známa speváčka vždy tak trochu vyčnievala z davu. Na sociálnych sieťach by sa pokojne mohla chváliť, aký má dokonalý život, postavu či úžasného partnera. Ale rozhodla sa, že nechce ukazovať veci také, aké v realite nie sú. Svoje fotografie sa snaží neupravovať a tiež nepoužíva žiadne skrášľujúce filtre. Keďže sa pred pár týždňami rozhodla ísť so svojou rodinou do tepla, fanúšikov neustále zaplavuje príspevkami zo slnečnej pláže. Nedávno sa dokonca na svojom profile pochválila fotografiou len v bikinách, v ktorých sa vôbec nesnažila zakryť popôrodné bruško. „Pepa zjistil, že Martině nejde zatáhnout břicho,“ vtipne poznamenala česká speváčka, ktorá opisuje, ako fotografia vznikla. Aj keď možno v týchto chvíľach nemá svoju vysnívanú figúru, pôsobí neuveriteľne šťastne a za pár kíl navyše sa absolútne nehanbí. „Já, můj špek, Pepa a Stella posíláme pozdravy z teplých krajin,“ napísala Martina k ďalšiemu záberu, na ktorom hrdo vystavuje svoje sexi krivky. Jej snaha byť skutočnou a autentickou je obdivuhodná, pretože tým pomáha aj iným ženám, ktoré si zaslúžia vidieť realitu. 

Ukazuje svoj život taký, aký je 

Pod odvážnymi fotografiami, ktoré známa speváčka zdieľa, sa vždy spustí lavína radostných a pochvalných komentárov: „To břicho ubytovalo na 9 měsíců vaši dceru! Zaslouží si vystavovat,“ alebo „Konečně normální, přirozená, nefiltrovaná fotka.“ Fanúšikovia, ktorí sledujú Martinu dlhšie, vedia vždy oceniť to, že si svoje fotografie nikdy neupravuje a dokáže si zo seba neustále robiť srandu. „Klobouk dolů před Martinou. Dělá ohromnou službu pro fanynky, které mohou mít nízké sebevědomí z toho, co vidí na internetu, jak je vše dokonalé a zalité sluncem. Konečně vidí, že i v ráji mohou být mráčky, dokonce i bouřky,“ napísala nadšená obdivovateľka k fotografii. Našťastie, ešte stále existujú ľudia, ktorí sa neboja vyjsť s kožou na trh, môžu byť príkladom a vzorom pre veľké množstvo žien, ktoré občas potrebujú upokojiť potrebu po neustálej dokonalosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 14:51