Známa dvojica oznámila rozvodProfimedia
StoryEditor

Radili sa medzi najkrajšie a najstabilnejšie páry šoubiznisu. Nakoniec však oznámili rozvod

14.01.2022, 14:00
Celebrity
Už od prvého okamihu medzi nimi prebehla iskra - no ani tá nestačila na to, aby spolu vydržali do konca života.

Jason Momoa, známy aj ako Aquaman či Khal Drogo z obľúbeného seriálu Hry o tróny, oznámil rozchod s manželkou Lisou Bonet. Chodili spolu viac než desaťročie, a keď sa v roku 2017 vzali, okamžite sa stali jedným z najromantickejších milostných párov Hollywoodu. Pár spolu zdieľa deti Lolu Momoa a Nakoa-Wolf Momoa. Taktiež spoločne vychovávali tretiu dcérku Zoë Kravitz, ktorú má Lisa Bonet z prvého manželstva so spevákom Lennym Kravitzom. Aj keď oznámenie o rozchode ikonického páru prišlo z ničoho nič, Lisa Bonet už pred pár týždňami povedala: „učím sa byť autentickým ja. Učím sa byť novou a nasledujem toto pozvanie z vesmíru, a vstupujem do tejto rieky neistoty.“ Pár odkazuje fanúšikom, že rozchodom sa láska medzi nimi určite nekončí.

Chémia medzi nimi prebehla takmer okamžite

Románik Jasona Momoa a Lisy Bonet siaha do roku 2004, a teda ešte pred rolu Khala Droga, ktorého stvárnil v Hrách o tróny. Zoznámili ich spoloční priatelia na vystúpení v jazzovom klube, avšak oči Jasona Momoa patrili herečke Lise Bonet už dávno predtým. „Videl som ju v televízii, ukázal som na ňu a povedal som, že mami, chcem tú. Dostanem ju a budem ju prenasledovať do konca života,“ priznal Aquaman, ktorý bol do herečky zamilovaný od ôsmich rokov, keď hrala v známom seriáli Šou Billa Cosbyho.

Lisa Bonet si naopak spomína na ich nevysvetliteľnú chémiu, ktorá medzi nimi prebehla v jazzovom klube. „Nemôžem povedať, že to bola láska, hneď ako sme sa stretli, ale od toho dňa sme nikdy od seba neodišli. Práve v tom momente prišla na rad láska, ktorá bola naozaj veľká,“ povedala herečka a dodala: „na rozdiel od iných mužov, on neutiekol. V podstate ma zdvihol a prehodil si ma cez rameno, štýlom jaskynného muža.“ Taktiež Jason Momoa si spomína na prvé stretnutie a hovorí, že bol na správnom mieste v správny čas. Prezradil, že ich vzájomná príťažlivosť bola tak silná, že vo vnútri mu horel ohňostroj. Avšak môže sa stať, že aj dokonalá láska sa raz skončí. Bohužiaľ, ani v tomto prípade tomu nie je inak. 

image

Po rozvode s Bradom našla šťastie po boku mladšieho muža. Angelina Jolie randí so známym spevákom

Láska pokračuje aj napriek rozchodu

Dvojica oznámila fanúšikom prostredníctvom sociálnych sietí, že sa rozhodli dať vzťahu červenú. „Všetci sme pocítili tlak a zmeny týchto transformačných čias. Revolúcia sa rozvíja a naša rodina nie je výnimkou,“ napísal Jason Momoa a dodal: „v manželstve sa rozchádzame. Zdieľame to nie preto, že si myslíme, že je to zaujímavé, ale aby sme v živote mohli konať dôstojne a čestne.“

Herec taktiež priznáva, že láska medzi nimi pokračuje a vyvíja sa spôsobmi, ktorými si praje byť poznaná a prežívaná. Tým, že sa ich manželstvo končí, navzájom sa oslobodia, aby sa mohli stať takými, akými chcú byť. Fanúšikom odkazujú, že deťom ostávajú naďalej oddaní a svoje oznámenie zakončujú slovami: „nech zvíťazí láska.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:46