Pokračovanie Harryho Pottera prinieslo mnoho zaujímavých informácií
StoryEditor

Daniel Radcliffe vyšiel s pravdou von. Do koho bol počas filmovania Harryho Pottera zamilovaný?

09.01.2022, 13:00
Celebrity
V dokumente z natáčania fantasy série o Harrym Potterovi prekvapil Daniel Radcliffe nečakaným vyjadrením.

Televízny špeciál vytvorený pri príležitosti 20. výročia Harryho Pottera: Návrat do Rokfortu (Harry Potter 20th Anniversary: Returnt to Hogwarts) prezradil, že práve štvrtý diel bol jedným z najsilnejších a emočne vypätých. Mladí herci v tomto období totiž dospievali a mávali s nimi tínedžerské hormóny

Radcliffe a Bonham Carter počas špeciálneho podujatia diskutovali o čase, ktorý spolu strávili pri filmoch o Harrym Potterovi. Radcliffe hral ústrednú úlohu Harryho Pottera v ôsmich filmoch, zatiaľ čo Bonham Carter sa neskôr pripojila k sérii ako Voldemortova stúpenkyňa a smrťožrútka - Bellatrix Lestrange.

Herečka sa prehrabávala vo svojich starých veciach a našla v nich list od filmového Harryho. Ten jej ho napísal ešte v čase natáčania filmov, keď ho poprosila o autogram. Následne ho požiadala, aby z telefónu prečítal text, na ktorom bol list odfotografovaný.

„Drahá Helen, bolo mi potešením byť vaším kolegom (co-star) a zároveň asistentom (coaster) - wow, akú šikovnú hračku som použil, úprimne, stále ma to veľmi teší - v tom zmysle, že som vás mohol pozvať na kávu,'' čítal filmový Harry z mobilu. „Tak čo sa tam ďalej píše?“ nabádala ho so smiechom herečka, ktorá tušila, čo príde.

„Milujem vás a len by som si prial, aby som sa narodil o 10 rokov skôr, možno by som mohol mať nejakú šancu,'' čítal Radcliffe. „Nie je to pekné? Vždy si to budem vážiť. Zdobí to moju toaletu Dan,'' dodala so smiechom herečka. Herci sa vedľa seba prvýkrát postavili až v piatej časti pri nakrúcaní Fénixovho rádu, keď mal Daniel 17 a Helena 40 rokov.

Radcliffe však nebol jediný, komu do oka padol herecký kolega. S podobným odhalením prišla v špeciálnom vydaní aj Emma Watson (Hermiona Granger), kedy hovorila o tom ako sa  zamilovala do Toma Feltona (Draco Malfoy). Tom síce priznal, že dnes medzi nimi existuje láska, ale ide skôr o vzťah brata a sestry. Cíti k nej istý ochranársky pud a slabosť, ktorá pretrváva už od natáčaní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 15:03