Modelka Daniela Peštová patrí k ženám, ktoré sa za starnutie nehanbiainstagram/ danielapestova
StoryEditor

Daniela Peštová otvorene o menopauze: Áno, som v prechode, krásna a sebavedomá!

01.09.2021, 09:00
Celebrity
Autor:
Manželka známeho speváka Pavla Haberu, Daniela Peštová, prechádza menopauzou. Svoje pocity vyjadrila v eseji pre Harper’s Bazaar.

Manželka Pavla Haberu, Daniela Peštová, prechádza menopauzou. O intímnej záležitosti prehovorila verejne a podelila sa o svoje dojmy a pocity, ktoré momentálne prežíva. V českej verzii magazínu Harper’s Bazaar má Daniela Peštová svoju vlastnú rubriku, do ktorej pravidelne píše. Nedávno tam pribudla esej, ktorá upútala pozornosť mnohých žien, keďže menopauza a prechod je pre mnohé ženy veľmi citlivá a chúlostivá téma.

,,Čas zastaviť naozaj nejde. Vek je možno iba číslo a každý si môžeme pripadať tak mlado, ako sa cítime, ale pre ženu môže príchod menopauzy byť akýmsi neoficiálnym potvrdením začiatku konca. Budem ako žena mať teraz menšiu hodnotu? Prečo by som sa mala snažiť byť aj naďalej atraktívna, keď budem pre väčšinu aj tak neviditeľná?” opisovala svoj pohľad na tému menopauza.

Krásna modelka má už po päťdesiatke, preto menopauzu berie ako samozrejmosť a nič neobvyklé. ,,Áno, na mojej tvári pribudli vrásky a sú určité uhly, ktorým sa pri fotení zblízka radšej vyhýbam. Zároveň však uznávam, že na to, že má polstoročie, nevyzerá vôbec moja pleť zle,” pokračovala s vtipným podtónom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:47