instagram/ selenagomez
StoryEditor

Kritizujú ju za kilá navyše. Mladá speváčka aj tak ukázala postavu, aká sa v šoubiznise nevidí

08.07.2021, 15:00
Celebrity
Napriek tomu, že známe tváre presadzujú heslá aké sme krásne, máloktoré z nich vyzerajú ako priemerné ženy. Až doteraz.

Speváčka Selena Gomez sa preslávila ešte v čase, keď bola mladou tínedžerkou. Vtedy už na prvý pohľad exoticky pôsobiace dievčatko vystúpilo v rôznych Disney šou, až kým sa jej nedostali pocty vlastného seriálu s názvom Kúzelnici z Waverly Place. Tam si pôvabná Američanka s mexickými koreňmi získavala skalných fanúšikov, ktorí rástli spolu s ňou. O to ľahšie sa jej darilo presadiť aj v hudobnej sfére, na ktorú sa dnes sústredí. 

Okrem iného sa mladá hviezda venuje osvete. Aj práve vďaka tomu poznajú meno Seleny Gomez nielen jej rovesníčky, ale aj ich mamy. Speváčka totiž pravidelne apeluje na tému duševného zdravia, ktoré najnovšie podporuje svojou kozmetickou sadou Rare Beauty. Sama mala totiž psychické problémy, kvôli ktorým sa párkrát zo sociálnych sietí stiahla. 

,,Zápasila som s depresiou a úzkosťami. Začala som mať panické záchvaty, keď som mala vystupovať, ale aj po skončení koncertu,'' priznala pre magazín Vogue a dodala, že s tým automaticky prišiel aj pocit menejcennosti. Aj keď patrí skutočne k nádherným ženám a je vzorom pre milióny dievčat, sama si nepripadala dosť dobrá.

Po náročnej terapii, ktorá v obmedzenejších intervaloch trvá do dnešného dňa, sa snaží tieto na prvý pohľad malicherné, no pre ňu nesmierne dôležité veci, hodiť za hlavu. Aj práve preto predstavila svoju najnovšiu spoluprácu, kde sa ukázala v plavkách a všetkým vyrazila dych. Hoc sa našli neprajníci, ktorí jej odkazujú, aby schudla na svoju pôvodnú váhu, tieto komentáre už speváčke neubližujú. Selena už totiž nerieši svoje nedokonalosti a chce poukázať na to, že aj keď nemá miery ako modelka, cíti sa vo svojom tele skvelo. A mal by skutočne každý.

Fotky speváčky nájdete v galérii:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:02