profimedia
StoryEditor

Za herečku ju nechceli, vraj je príliš škaredá. Meryl Streep si napriek tomu vybudovala kariéru

22.06.2021, 18:00
Celebrity
... a nie len tak hocijakú. Dnes patrí k najlepším herečkám súčasnosti, ktoré nemajú núdzu o filmové úlohy, fanúšikov, či peniaze.

Meryl mu na to však plynulou taliančinou odpovedala: „Je mi ľúto, že nie som taká krásna, ako by som mala byť. Ale viete – to je ono. To je to, čo dostanete.“ 

Herečka nikdy nevsádzala na svoj vzhľad a radšej než na povrchnú dokonalosť sa sústredila na to, čo bolo pre ňu podstatné - a to vlastný rozvoj. Možno zo začiatku nedostávala toľko ponúk, ako jej krajšie, Hollywoodom zidealizované kolegyne, no to sa otočilo. Časom si totiž aj tí producenti, ktorí Meryl odmietali uvedomili, že práve obsadenie kvalitnej herečky je to, čo robí film dobrým. 

Hoc sa Meryl zo začiatku necítila dobre vo svojom tele a otvorene priznávala, že jej na sebe vadí napríklad zvláštny, netypický nos, dnes tieto veci prestala riešiť. Aj vďaka tomu je jedinečnou osobnosťou, na ktorej by ste estetické úpravy hľadali márne. Vyžaruje z nej prirodzená krása a napriek tomu, že má už 72 rokov, má v sebe niečo, čo priťahuje nielen staršie, ale aj mladšie generácie. 

Pozrite si, ako išiel čas s Meryl Streep: 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 13:30