Mladšia dcérka Karla Gotta, Sofie Nelly Gottováprofimedia
StoryEditor

Bol by hrdý! To, čo urobila najmladšia dcéra Karla Gotta pre ocka do neba, je NÁDHERNÉ

08.06.2021, 16:35
Celebrity
Od smrti velikána Karla Gotta ubehli už takmer dva roky.

Dnes sú už z jeho malých dievčatiek krásne slečny. Tá najmladšia, Nelly, oslávila len pred pár dňami 12 rokov. Jej slávni rodičia jej súkromie strážili o čosi viac než jej sestry Charlotte. Tá si so svojím otcom pár mesiacov pred smrťou zaspievala slávny duet Srdce nehasnou - a všetkým tak ukázala, že má hudobný talent a nádherný hlas po svojom milovanom tatkovi.

Nelly však podobne ako Charlotte taktiež smeruje v šľapajách svojho ocka. Aj keď má nádherný hlas, na obecenstvo sa pozerá aj z perspektívy tanečníčky. Momentálne sa totiž venuje tancu a to, čo nevie prejaviť hlasom, prejavuje tanečnými pohybmi. Maestro bol na ňu ešte počas života veľmi hrdý o to zvlášť, že vedel, že je utiahnutejšej povahy než jej sestra. Napriek tomu Nelly necháva na javisku svoje srdce a dušu a nepochybne ju čaká kariéra úspešnej umelkyne. 

Tak, ako väčšina tínedžeriek, aj mladšia dcérka českého slávika má svoj Instagram, kde ju k dnešnému dňu sleduje viac než 20-tisíc ľudí. Tam pridala fotografiu, podľa ktorej vidieť, že už nie je tým malým nenápadným dievčatkom. Kedy to stihla tak vyrásť? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 16:42