StoryEditor

Marína Kráľovičová oslavuje 94 rokov. Vďaka tomuto sa udržuje v skvelej forme

07.06.2021, 09:15
Celebrity
Patrí k našim najuznávanejším herečkám a napriek vysokému veku sa udržuje v skvelej kondícii. Ako to len robí?

V rozhovore pre Evitu prezradila, že svoj deň začína rannou aktivitou. Úplne obyčajnou! ,,Môj recept? Zísť si ráno po noviny a potom ten kopec na Slavín zase pešo vyšliapať. A neprestať šliapať celý boží deň. Odpočívať môžem neskôr. Budem mať na to celú večnosť,'' prezradila Marína a dodala, že život je príliš krásny na to, aby sme ho len tak presedeli. 

,,Keď má človek rád život a vie, že nie je nekonečný – teší sa na každý deň. Viem, kam patrím, kto mi dáva silu, kde čerpám vnútorné istoty a harmóniu. Treba si brať zo života to pozitívne. Nefňukať. Neľutovať sa. Pozerať sa dopredu,'' uviedla ďalej herečka.

,,Za tie roky som hrala toľko postáv, prežila s nimi ich trápenia aj radosti a precítila, ako sa ony so všetkým popasovali. Hrám, teda som. Myslím si, že človek bol stvorený na prácu. Ako dcéra roľníka som videla otca sedieť, iba keď jedol. Vravela som mu: „Tato, prečo si nesadneš?“ A on nato: „Nesadnem si, lebo neviem, či by som ešte vstal,'' dodala so smiechom. 

A nám neostáva nič iné, len tejto skvelej herečke zaželať ešte veľa takejto energie, zdravia a v neposlednom rade pohody, vďaka ktorej má stále svoj povestný úsmev na tvári. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 03:15