instagram/ viktorvincze
StoryEditor

Krásne gesto Viktora a Adely Vinczeovcov. Takto pomohli žene, ktorá skončila na ulici

26.05.2021, 12:00
Celebrity
Napriek tomu, že ich vzťah spočiatku ľudia škatuľkovali, dnes možno povedať, že patria k ukážkovým párom. A nám vyrážajú dych neustále!

Aj keď jedna z našich najlepších moderátoriek Adela Vinczeová nikdy neviedla verejný život, dnes sa z jej súkromia dozvedáme o čosi viac. Prvým impulzom bol práve jej vtedajší partner, dnes už manžel Viktor Vincze. Ten sa na sociálnych sieťach delil so zábermi zo života s Adelou. Nielen vďaka tomu mu však na Instagrame začali pribúdať sledovatelia. Hlavným impulzom bol nepochybne fakt, že sa Viktor po manželstve zmenil. Teda zmenil. Inšpiroval k lepšiemu. 

,,Toto je moja najväčšia životná influencerka. Pomaly každý deň teraz v lockdowne robím nejakú online eko besedu pre študentov. A na každej dostanem aj otázku, prečo som vôbec začal žiť ekologickejšie,'' začal moderátor príspevok, ktorý uverejnil na svojej sociálnej sieti. Nie je žiadnym tajomstvom, že práve dnes patrí k najznámejším slovenským osobnostiam, ktoré apelujú na ekologický životný štýl a svoj vplyv sa snažia používať na to, aby ľudí edukovali aj v takýchto témach. Viktor pravidelne vytvára zaujímavé príspevky, kde spisuje fakty, ale aj kvízy, ktorými vzdeláva ľudí. Jeho cieľ je jasný - upozorňovať na ekologické problémy, ktoré by nemali byť tabu. A ani byť nemôžu.

,,Vždy odpovedám, že to bolo aj mojou novinárskou konfrontáciou s tvrdými dátami, ktoré ma pred rokmi nepríjemne prefackali. Ale zrejme by to malo minimálny efekt, keby som nebol stretol túto ženu. Tá totiž už dávno žila s rešpektom k prírode aj bez dát, aj bez instagramov. A tak nejako tuším, že neovplyvnila len môj, a nie len ekologický život,'' vyznal verejne city Adele Viktor. O tom, že to tak skutočne je, svedčí aj ich gesto. 

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 12:01