instagram.com/janahrmi
StoryEditor

Neviete si spraviť linky či vybrať správny mejkap pre váš typ pleti? Táto známa influencerka vám poradí!

20.05.2021, 11:00
Celebrity
Jana Hrmová patrí k najznámejším a jednoznačne najšikovnejším beauty influencerkám na slovenskej scéne. Na jej profile nájdete plno inšpirácie zo sveta krásy a módy a mnoho vychytávok a noviniek.

Janku Hrmovú sme prvýkrát všetci registrovali v slovenskej šou Farma. Odvtedy si nazbierala plno fanúšikov a jej tvorba sa vyšperkovala na prvotriednu. Nie len, že točí videá na youtube, na svoj instagram zdieľa perfektné rady pre svoje sledovateľky, rôznorodé súťaže, smiešne príhody z jej života a mnoho iného. Aj keď má len 26 rokov, jej profil si zamilujú ženy každej vekovej kategórie.

instagram.com/janahrmi

​U Janky nehľadajte falošné recenzie kvôli dobre plateným spoluprácam. Na rovinu vám povie, čo je zlé a naopak, čo je skvelé a oplatí sa to kúpiť. Či už ide o špirálu, alebo o luxusné topánky od popredných dizajnérov. 

Pokiaľ si neviete rady, akú pleťovú rutinu si máte zvoliť, alebo sa chystáte si kúpiť niečo, čo nie je zrovna najlacnejšie, odporúčame sa pozrieť na jej youtube kanál. Recenziu vám povie úprimne a nemusíte sa báť, že by bola zavádzajúca. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 23:50