Katarína Kincelová
StoryEditor

Ďalší člen do rodiny Vinczeovcov? Adela a Viktor sa pochválili krásnou správou

14.05.2021, 14:40
Celebrity
Známy pár v otvorenom rozhovore priznal skutočne peknú novinu.

Dvojica momentálne všetko necháva na prirodzený vývoj situácie. ,,Sme v adopčnom procese. Sme zmierení so všetkými verziami,'' uviedol Viktor na Instagrame a dodal, že dvojica nemá žiadne námietky voči pohlaviu či farbe pleti dieťatka. Tento proces však nie je krátkodobý. 

,,Keby sme prišli s adoptívnym procesom až do finále a nejaké dieťa by sme si osvojili, určite by som o tom rád otvorene hovoril. Nemyslím si, že v spoločnosti by mali existovať tabuizované témy. Tabu vytvára len akési čudno. Čudno v zmysle, že niektoré páry sa vlastným rodičom boja povedať, v čom je problém a prečo nemôžu mať deti. To nie je podľa mňa normálny stav. Do adopcií by išlo možno aj oveľa viac ľudí, keby o tom mali nejaké informácie, pretože o tom často veľa nevedia a majú obavy z toho, čo to prinesie. A ak im tieto informácie môžem podať ja, urobím to veľmi rád. Vnímam to ako formu osvety,'' vyjadril sa ďalej na túto tému moderátor.

​Napriek tomu dvojica dostáva neustále nevyžiadané rady o tom, ako skutočne otehotnieť. ,,Dostávam e-maily a bežne tým ľuďom aj odpisujem. My už sme naozaj kadečo vyskúšali a nefungovalo to. Pochopili sme, že to nie je o tom nájsť správnu bylinu alebo správneho šamana. Na otehotnenie neexistuje paušálna bylina, seminár alebo rada. Človek k tomu buď nejako duchovne dospeje, že sa to jednoducho stane, ale je aj úplne v poriadku, ak sa to nestane nikdy,'' dodala Adela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 13:58