instagram/ barborasvidranova
StoryEditor

Barbora Švidraňová zverejnila svoje telo bez retuše. Toto je jej ODKAZ pre ženy, ktoré o sebe pochybujú

10.05.2021, 13:15
Celebrity
Napriek tomu, že patrí k skutočne nádherným ženám, aj ona mala obdobia, kedy o sebe pochybovala. Dnes preto ženám prináša silné posolstvo.

Ako Barbora fanúšikom ukázala, jej telo vyzerá pochopiteľne inak, než pred tehotenstvom. Dnes je však hrdá na to, čo dokázalo - a hlavne na fakt, že dokázalo na svet priviesť jej milované synčeka. ,,Telo ženy - matky. Už nikdy nebude ako predtým. Ale už mi to nevadí. Lebo to tak malo byť. Moje telo tehotenstvo nemalo dokonale zvládnuť, aby som ho konečne prijala také aké je. A začala ľúbiť a vážiť si ho. A načúvať mu, čo vlastne potrebuje. A čo je vlastne na tomto svete podstatné a hodnotné. A že mi to teda trvalo! A že napriek všetkému je teda ultra silné. Ako každej z vás.. je krásne! Sme krásne. Jedinečné. Nech na vás materstvo zanechalo akékoľvek “stopy”.. Objímte sa,'' vyzvala všetky ženy a my s ňou súhlasíme. 

Máloktorá žena má dostatočnú odvahu na to, aby takýto záber zverejnila - no to je absolútne v poriadku. Na čo však vyzýva Barbora, ale aj my, je, aby sme sa milovali také, aké sme. Aj keď nie sme podľa ideálov a podľa našich predstáv - sme to my a naše telo si zaslúži skutočne prvotriednu starostlivosť. Bez váhania. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 14:30