profimedia
StoryEditor

Mladá celebritka si poriadne zavarila. To, ako sa zachovala k čašníčke, pobúrilo verejnosť

09.04.2021, 11:30
Celebrity
To, ako sa Hailey Bieber - spolu so svojím partnerom a známym, zachovala na večeri k personálu, jej niektorí fanúšikovia jednoducho nevedia odpustiť.

Minulé leto sa na populárnej sieti Tik Tok objavilo video od Julie Caroline, čašníčky v jednej z najluxusnejších reštaurácií na Manhattane, ktorá mala čo to dočinenia s celebritami. Nóbl podnik totiž na pravidelnej báze navštevujú celebrity, akými sú Beyónce, Gigi a Bella Hadid či slávne Kardashianky. Medzi týmito celebritami je aj manželka slávneho speváka Justina Biebera, modelka Hailey Bieber (rodným menom Baldwin). V krátkom videu, v ktorom čašníčka hodnotila správanie známych tvárí, si však ona zlízla najväčšiu kritiku. 

,,Toto bude kontroverzné. Stretla som Hailey mnohokrát a ani raz sa nesprávala milo. Vážne som ju chcela mať rada, no dávam jej tak 3,5 boda z 10,'' prezradila v krátkom zábere a už kvôli tejto jednej vete sa na modelku spustila vlna kritiky. Sama totiž na sociálnych sieťach apeluje na to, aby sa k sebe ľudia správali milo a ukážkovo. Otvorene rozpráva aj o tom, ako sú k nej ľudia na sociálnych sieťach nevrlý a grobiánsky - čo však v reálnom živote evidentne sama praktizuje. 

Krátko po tomto videu sa totiž ozvali ďalší ľudia, ktorí mali príležitosť Hailey stretnúť - a to konkrétne na večeri s jej manželom Justinom Bieberom a hudobníkom Chance The Rapper. ,,Jedli v západnej časti. Blízko nich som večeral aj ja a bolo to otrasné. Ich správanie nám potvrdila aj čašníčka,'' prezradil zdroj na sociálnej sieti Instagram. Napriek tomu, že vo svete zúri pandémia už niekoľko mesiacov, celebrity nedodržali základné opatrenia. Najväčším vrcholom však bolo, že svoj účet nezaplatili - a tým pádom nenechali prepitné ani čašníkovi, ktorí ich neustále obskakoval. Kvôli svojmu statusu, ale aj faktu, že sa poznali s majiteľmi reštaurácie, tak nepovažovali nutné vyťahovať peňaženky. Aj keď majú na účte milióny dolárov, zatiaľ čo sú čašníčky platené minimálnou mzdou v Spojených štátoch (pozn. redaktora - prepitné v hodnote 20 percent je považované za akúsi samozrejmosť) ,,Nabudúce to teda zatiahnem,'' vyjadril sa Chance po medializovaní prípadu. O pár týždňov na to sa k nemu pripojila aj Hailey. 

Tá sa verejne ospravedlnila za svoje správanie a sľubuje, že sa polepší.

,,Pamätám si, že som mala životné obdobie, kedy som bola veľmi smutná a nevedela ako komunikovať s ľuďmi. Nepamätám si ju síce, no je mi ľúto, že mala takúto skúsenosť so mnou. Priala by som si, aby som sa k nej nesprávala takto. Som človek, ktorý urobil chybu a konal spôsobom, ktorý je pre mňa neprijateľný. Konala som tak, ako som nechcela. Každý deň sa snažím byť lepšou a chcem rásť ako človek. Som otvorená ľuďom, ktorí mi v tom pomáhajú,'' dostala zo seba Hailey a dodala, že najradšej by sa čašníčke ospravedlnila osobne, nie len takouto formou. My len veríme, že to myslela skutočne vážne a Hailey k dobru určite slúži to, že sa takto verejne ospravedlnila.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:11