imbd
StoryEditor

Július Satinský do svojej smrti tajil nemanželskú dcéru. Reakcia jeho rodiny nám môže byť príkladom

10.03.2021, 19:00
Celebrity
Meno, ktoré je známe ako mladej, tak aj staršej generácií. Július Satinský bol legendou, aká sa na Slovensku nerodí každý deň.

Aj keď patril Július Satinský k najsledovanejším a najznámejším hercom na Slovensku, faktom je, že si svoje súkromie predsa len dokázal strážiť. Dôkazom toho bol aj fakt, že sa svet o jeho dcére Júlii dozvedel až po jeho smrti. 

Júlia, ktorá mala v čase hercovej smrti 26 rokov, o slávnom otcovi tušila. Ako však priznala pre viacerých novinárov, nikdy jeho život úpenlivo nesledovala. Bola totiž plodom krátkej, no intenzívnej lásky a len tri mesiace pred jej narodením si otec zobral za manželku psychiatričku Vieru Satinskú. Tá sa o existencii Júlie taktiež dozvedela z médií. Namiesto hnevu však cítila iné pocity, ktoré následne opísala košickému denníku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Domased.sk (@domased.sk)

,,Bolo mi ľúto, že sme Julinku nepoznali od malička. Možno sa mnohí tomuto postoju čudujú, ale zrejme je to ovplyvnené aj mojim bývalým povolaním. Ako psychiatrička som denne počúvala o takýchto komplikáciách, ľudských príbehoch a tragédiách. Preto pre mňa otázka, či ju prijať, alebo nie, vôbec nevyvstala. Júlia je Julova dcéra a som rada, že s nami aspoň občas ide na výlet a môžeme sa s ňou stretávať,'' prezradila otvorene Viera a dodala, že tak, ako Satinského dcéru prijala ona, prijali ju aj jej deti. V jej vzhľade totiž videli kúsok zosnulého herca, ktorý im do dnešného dňa veľmi chýba. 

Na legendárneho herca si rodina spomína každý deň pri úplne bežných činnostiach. Zdá sa skutočne neuveriteľné, že Satinský odišiel do neba takmer už pred dvadsiatimi rokmi. Jedno je však stále isté - v očiach svojej rodiny, ale aj verných fanúšikov, je medzi nami stále prítomný... aj vďaka legendárnej tvorbe, ktorú po sebe zanechal.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:02