shutterstock.com
StoryEditor

Pamätáte si na krásnu Fantaghiró? Našla si partnera mladšieho o 20 rokov!

22.01.2021, 18:00
Celebrity
Krásna, odvážna a spravodlivá. Takto si pamätáme hviezdu filmov o princeznej, ktorá sa nebála nasadiť vlastný život, aby porazila zlo a zachránila svoju lásku. Herečka Alessandra Martines v skutočnom svete svojho princa stretla až teraz!

Krásna, odvážna a spravodlivá. Takto si pamätáme hviezdu filmov o princeznej, ktorá sa nebála nasadiť vlastný život, aby porazila zlo a zachránila svoju lásku. Ako dopadla predstaviteľka krásnej Fantaghiró Alessandra Martines (57) v skutočnom svete?

Hoci predstaviteľke odvážnej a občas trochu tvrdohlavej princeznej ťahá na okrúhlu šesťdesiatku, muži na nej stále môžu oči nechať a ženy jej stále závidia. Jej život sa však dlho vôbec nepodobal na rozprávku, práve naopak. Tmavovláska, ktorá začínala ako profesionálna baletka, roky trpela v nešťastnom manželstve.
Len dva roky po tom, čo sa z nej vďaka role Fantaghiró stala medzinárodná hviezda, sa mladučká umelkyňa stala manželkou filmového režiséra Clauda Leloucha. Ich šťastie však bolo veľmi prchavé. Hoci sa im narodila dcérka Stella, vo vzťahu prežívala herečka doslova horor. „Myslím si, že ma na začiatku miloval, potom to bolo o inom. Zosmiešňuje ženy. Mal milenky a práve naša dcéra Stella bola tá, ktorá trpela najviac,“ priznala Martines otvorene po rokoch.
Dokonca sa šepkalo, že režisér svoju manželku fyzicky týral. „Na konci manželstva som k nemu nemala žiaden rešpekt. Má sedem detí od piatich rôznych žien. Nikdy si však z toho nezobral ponaučenie! Je to muž s prerasteným egom. Vždy sa snažil všetko kontrolovať a niekedy sa správal ako diktátor. Nikdy mi nerobil komplimenty. Dokonca mi niekedy na verejnosti urobil scénu len preto, lebo si myslel, že som ho zatienila. Pri rozvode som si prešla peklom,“ opísala útrapy, ktoré s manželom prežívala dovtedy, kým nenabrala odvahu ho opustiť.

Ako sa ukázalo, bolo to najlepšie rozhodnutie, aké mohla urobiť. Krátko po rozvode stretla krásna Alessandra muža svojho života.
Z románika s Cyrilom Descoursom, mladším o dvadsať rokov, sa vykľula láska a nielen taká hocijaká, ale osudová. Hoci vzťah s výrazným vekovým rozdielom vyvolal pomerne veľký rozruch, milovanému manželovi Martines porodila rok pred päťdesiatkou syna Huga a rozšírila tak rady starších matiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa cyril.descours (@cyril.descours)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 22:18