instagram/ doubletrouble.sk
StoryEditor

Mama, ktorú milujeme. Známa Slovenka vychováva dvojičky a zároveň pomáha v boji s koronavírusom

14.01.2021, 19:00
Celebrity
Alexandra Mamová, lekárka na gynekologicko-pôrodníckom oddelení, je okrem iného aj mamičkou rozkošných dvojičiek a blogerkou. A nás neskutočne baví!

Alexandra Mamová, ktorá je na sociálnych sieťach známa tiež pod nickom Doubletrouble, nie je typickou  influencerkou - aj keď je pravdou, že ju na Instagrame sleduje vyše 25-tisíc ľudí. Lekárke, ktorá pôsobí na gynekologicko-pôrodníckom oddelení, sa začala rozširovať základňa fanúšikov po tom, ako odštartovala svoj blog doubletrouble.sk. V ňom kvetnato, zábavne, ale zároveň aj poučne rozprávala o výchove svojich rozkošných dcérok a zároveň písala aj o zdraví, ktoré ju baví najviac. Niet divu, že ju tak sledujú tisíce mamičiek, ktoré sa zároveň nevedia nabažiť jej dcérok. Krásne blonďavé dievčatká sú síce veľké nezbedníčky, no zároveň aj kreatívne stvorenia, pri ktorých sa Alexandra rozhodne nenudí.

Život lekárky s dvojičkami nie je vždy úplne jednoduchý a skĺbiť náročné povolanie s výchovou dá zabrať. Zobrala si dokonca niekoľko služieb navyše, konkrétne na urgentnom príjme, kde pomáha v boji s koronavírusom. ,,Toto som ja, po šiestich hodinách v overali vonku na daždi, bez možnosti piť, jesť, ísť na potrebu. Videla som dnes toľko krkov a nosných dierok, že mám dosť na celý život,'' napísala k záberu po práci. Zároveň ľudí vyzvala, aby vo svojom správaní brali ohľad aj na druhých. Uvedomuje si, že stery nie sú príjemnou záležitosťou, no nie je to ani nič tragické. ,,My vás predsa nechceme týrať pre naše potešenie. Verte mi, ja by som tiež bola radšej doma s deťmi, oddýchnutá si tvorila a kreslila. Ale proste sa to teraz nedá. Musíme to všetci vydržať moji milí, sme v tom spolu. Nie je to moja práca, nevybrala som si to a napriek tomu bez frflania robím, čo treba. Takže ak máte akékoľvek podozrenie, že by ste mohli byť chorí, objednajte sa na výter cez korona.gov.sk a správajte sa zodpovedne voči ostatným,'' dodala pred pár týždňami na margo odberov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Mamová (@doubletrouble.sk)

Momentálne sa Alexandra lieči doma, nakoľko sa počas jednej zo svojich služieb na centrálnom príjme, nakazila koronavírusom. Jej dievčatká tak poputovali k jej sestre a ona sa zostala doma liečiť. Aj keď nemala ťažký priebeh, korona ju potrápila a okrem teploty si prešla aj bolesťami či stratou čuchu. Napriek tomu ju však ešte viac potrápilo niečo iné - a to, že so svojimi dievčatkami nebola na ich piate narodeniny. ,,Chýbajú mi deti. Dnes sme spolu dvakrát volali, dvakrát plakali a ja predstieram, že je všetko ok, no mám namále,'' prezradila Alexandra s tým, že sa cíti mizerne. ,, Ukazujeme deťom a všetkým vlastne, že je v poriadku sebecky uprednostniť svoje vlastné záujmy na úkor druhých a keď tak, potom sa zahrať na sprostého a ono sa to potom nejako vyrieši. Takto by svet nemal fungovať a naše deti by nemali mať takýto príklad. Snáď sa raz dožijem stavu, kedy bude normálne ohliadať sa najprv na tých najzraniteľnejších a najslabších. Lebo vyspelosť spoločnosti sa meria tým, ako sa majú jej najslabšie články. A v tom si nemáme veľmi čo gratulovať...'' uviedla, čím nám poslala odkaz, s ktorým sa my stotožňujeme. Počas tejto situácie, ktorá momentálne ovláda minimálne polovicu sveta, nejde o to, aby sme pozerali na svoje potreby, ale práve naopak - aby sme boli čo najviac súdržní.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Mamová (@doubletrouble.sk)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Mamová (@doubletrouble.sk)

My by sme na záver chceli vyjadriť vďaku všetkým, ktorí bojujú v prvej línii, ale aj tým, ktorí dodržiavajú opatrenia a dbajú nielen na svoje zdravie, ale aj zdravie okolia. A samozrejme aj Alexandre, ktorá je skvelým príkladom toho, že aj na sociálnych sieťach si vie človek nájsť inšpirujúcich ľudí, ktorých sa oplatí sledovať.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:10