Katarína Kincelová
StoryEditor

Novoročný odkaz od Viktora Vinczeho, ktorý nedávno prekonal COVID-19

05.01.2021, 15:00
Celebrity
Známy moderátor nedávno prekonal ťažké ochorenie, ktoré aj jeho, ako mladého, aktívneho človeka, dosť potrápilo. Čo odkazuje ľuďom do nového, dúfajme, že aj lepšieho roka?

Nový rok sa nám už rozbehol a myslíme, že hovoríme za väčšinu, keď povieme, že sme sa na rok 2021 naozaj tešili. Prečo? Pretože nám dáva nádej pre lepšie zajtrajšky.

Prečítajte si krátky, no zato výstižný odkaz, ktorý uverejnil známy moderátor Viktor Vincze na svojom Instagramovom profile:

„Týždeň som nebol na Instagrame. Som v social distancingu veľmi dôsledný. Čas som trávil s touto milou bytosťou, ktorá ma nedávno nakazila koronou. My sme to zvládli dobre, no Adelkini rodičia horšie. Aj keby sme kamaráti nemali rok žúrovať, lyžovať, cestovať, bude to stále zvládnuteľnejší rok než pár aktuálnych týždňov na slovenských covid oddeleniach pre našich zdravotníkov. Želám nám vďačný rok 2021, lebo je stále oveľa viac toho, čo možeme a z čoho sa dá tešiť. Nám sa napríklad pokazil kotol a pri hygiene v ľadovej sprche sme boli veľmi vďační za to, že vlastne máme pitnú tečúcu vodu. Želám Vám dobré rozhodovanie v tom, ako sa budete na veci pozerať. Želáme Vám obaja, aby sme lekcie pochopili čím skôr, aby sme nemuseli zbytočne “opakovať učivo” v roku 2021. ŠNR!“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 04:53