Katarína Kincelová/Jakub Klimo
StoryEditor

Nový rok sa začne s úsmevom: Studenková a Svarinská v novom komediálnom seriáli

07.12.2020, 19:25
Celebrity
Už 7. januára zaplní obrazovky novinka s názvom NAJHORŠÍ TÝŽDEŇ MÔJHO ŽIVOTA.

Romantický seriál, kde si manželov zahrajú spolužiaci z VŠMU Zdena Studenková a Jozef Vajda a ich dcéru Kristína Svarinská.

Známych mien, ktoré v seriáli dostali príležitosť, aby nás pobavili, keďže hlavne o to pôjde, je požehnane. Roman Poláčik, Dominika Kavaschová, Daniel Fischer, Ľubomír Paulovič, Robo Jakab… Tí všetci sa postavili pred kameru v seriáli, ktorý vám bude výrazne pripomínať známu komédiu z hollywoodskej dielne Fotr je lotr či ak chcete Protivný svokor s Robertom De Nirom a Benom Stillerom v hlavných úlohách. Komédiu plnú chýb, nedorozumení a vzťahových katastrof.

O čo pôjde?
Týždeň pred svadbou by mal byť najlepší vo vašom živote, ale keď sa zaľúbený novinár Marcel (Roman Poláčik) pripravuje na manželstvo so svojou Mel (Kristína Svarinská), zmení sa v nočnú moru. Pokusy budúceho ženícha robiť veci správne, nevychádzajú. Nech robí čokoľvek, všetko sa obráti proti nemu a nasleduje jeden prešľap za druhým. Všetky snahy vyhovieť Melániinmu otcovi Alanovi (Jozef Vajda), ktorý si myslí, že pre jeho dcéru nie je Marcel dosť dobrý, sa končia ďalším a ďalším zúfalstvom. Situácii nepomáha ani Marcelova kolegyňa Silvia (Sarah Arato), ktorá je do neho chorobne zamilovaná a urobí všetko pre to, aby mu svadbu prekazila. Ako sa to celé skončí, na to si musíme počkať do januára.

Najhorší týždeň môjho života je slovenskou adaptáciou britského komediálneho seriálu The Worst Week of My Life, ktorý v rokoch 2004 až 2006 vysielala stanica BBC One. Seriál bol mimoriadne populárny, jeho 1. sériu sledovalo priemerne päť miliónov divákov, pozitívne ho hodnotili aj kritici. V roku 2006 získal nomináciu na prestížnu cenu BAFTA za najlepšiu situačnú komédiu. Lokálne verzie seriálu vznikli napríklad aj v Nemecku, USA, Taliansku, Rumunsku či Grécku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 00:16