shutterstock.com
StoryEditor

Na chvíľku v Paríži. Máme pre vás skvelý tip na romantický seriál

30.11.2020, 18:30
Celebrity
Autor:
TV MAX
Z herečky Lily Collins (31) - dcéry hudobníka Phila Collinsa - sa stáva módna ikona. Môže za to aj nový seriál Emily v Paríži.

Módu vždy milovala a novinka z produkcie Netflixu odohrávajúca sa v Paríži jej vášeň ešte viac prehĺbila. Príbeh o mladej Američanke, ktorú vyslala firma, aby sa postarala o marketing a komunikáciu prostredníctvom sociálnych sietí jednej parížskej spoločnosti, produkoval Darren Star. Tvorca seriálových hitov ako Sex v meste, Beverly Hills 90210 či Melrose Place má v úmysle stvoriť rovnaký kult a diváčky prilákať k obrazovkám aj pre outfity hlavnej hrdinky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily In Paris (@emilyinparis)

Móda
Z Emily Cooper sa rysuje Carrie Bradshaw novej generácie. Čo šaty a topánky, to originálny kus z dielne módneho návrhára. O kostýmy sa navyše stará kostýmová výtvarníčka Patricia Field, ktorá obliekala aj hrdinky seriálu Sex v meste. Kým u nich sa seriálová módna prehliadka odohrávala v kulisách New Yorku, tentoraz nás tvorca vzal do magického Paríža. Tu Lily Collins alias Emily zažíva kariérny vzostup, milostné avantúry i stret s inou kultúrou.

Urazení Francúzi
Práve ten sa stal tŕňom v oku Parížanov a milovníkov francúzskej kultúry. Na tvorcov seriálu sa totiž vzniesla kritika, že obyvateľov francúzskej metropoly vykreslil ako lenivých a nepriateľských snobov. Ide však predovšetkým o komediálny príbeh, a preto sú stereotypy zveličované. Nič to však nemení na fakte, že zo seriálu sa stal hit a fanúšikovia už netrpezlivo čakajú na pokračovanie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily In Paris (@emilyinparis)

Zasnúbená
Lily Collins strávila počas nakrúcania v Paríži štyri mesiace a pracovný pobyt si nevie vynachváliť. „Mali sme prístup na toľko úžasných miest. Nikdy by som si nepomyslela, že toľko toho z Paríža uvidím,“ nadchýna sa rodená Angličanka, dcéra hudobníka Philla Collinsa. Keď mala päť rokov, jej rodičia sa rozviedli a matka ju vzala do USA, kde dodnes žije. Lily sa však považuje za Anglo-Američanku a rovnako má rada obe krajiny. Navyše je veľká svetobežníčka. Jej lásku k cestovaniu zdieľa aj jej snúbenec Charlie McDowell, ktorý ju pred mesiacom požiadal o ruku na ceste po americkom národnom parku. Lily verí, že pandémia sa čoskoro skončí a bude si môcť opäť obuť svoje túlavé topánky. Takisto dúfa, že seriál prispeje k tomu, že ľudia začnú objavovať svet. „Američania žijú vo veľkej krajine a necestujú toľko ako iné národnosti po celom svete. Šou by ich mohla inšpirovať,“ uviedla.

Čo o nej možno neviete
Zbiera starožitnosti.
Navrhuje doplnky vrátane balerínok pod značkou Jane Hale (meno jej starej mamy).
Ako tínedžerka trpela anorexiou.
Vyštudovala žurnalistiku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:53