shutterstock.com
StoryEditor

Kráľovský párik Kate a William. Prečo veľkej láske hrozil koniec?

05.10.2020, 17:00
Celebrity
Láska ako trám, ktorá aj hory prenáša. Presne tak na nás pôsobí dokonale zohratý pár Kate Middleton (38) a princ William (38). Nie vždy to tak však bolo.

Stretli sa v roku 2001 na Univerzite St. Andrews, o tri roky neskôr začali spoločne bývať. Dvojica sa stala miláčikom britského národa, o to väčší to bol šok, keď sa pár v roku 2007 rozišiel. Dôvodom ich rozchodu bol Williamov záujem slúžiť armáde, väčšinu času trávil so svojím plukom mimo Londýna. A ako inak, ich vzťahu vtedy neprospieval ani intenzívny tlak médií. V období ich rozchodu viacerí členovia kráľovskej rodiny vyslovili obavy, aby sa neopakovala rovnaká situácia, ako kedysi u princa Charlesa (71) a vojvodkyne Camilly (73). Vo svojej knihe o kráľovskej rodine to zverejnila spisovateľka Katie Nicholl. Našťastie, kríza u Kate a Williama sa rýchlo skončila. „Boli sme obaja mladí. Spoznali sme sa ešte na univerzite, kde sme sa snažili prísť na to, kto vlastne sme. Išlo skôr o to nájsť si vlastnú cestu, navyše sme obaja ešte dospievali,“ vyjadril sa princ William neskôr v relácii ITV News. V roku 2010 dvojica oznámila zásnuby a nasledujúci rok sa konala rozprávková svadba. Ich manželstvo teraz patrí medzi najstabilnejšie v Británii, v ktorom vychovávajú tri deti.

Obyčajní ľudia z mäsa a kostí a s modrou krvou navyše
Všade, kde sa objavia, pôsobia ako reklama na šťastné manželstvo a dokonalú rodinku. Sú to však celkom obyčajní ľudia, ktorí majú svoje radosti, ale aj starosti. Kate okrem toho, že po manželovom boku plní kráľovské reprezentačné povinnosti, je mamou na plný úväzok. Aj keď má vychovávateľky, najradšej si svoje tri ratolesti vychováva sama. A nezabúda ani na zdravú výživu, ktorou je v Británii aj v celej Európe povestná. Sama totiž nakupuje aj varí. A William taktiež nezaostáva. Keďže sa pripravuje na deň, keď zasadne na trón, snaží sa vzdelávať a čo najviac na sebe pracovať. Hovorí sa – koľko rečí ovládaš, toľkokrát si človekom, a toho sa drží aj William. Najnovšie si totiž osvojil základy posunkovej reči, ktorú vedela aj jeho milovaná mama Lady Diana († 36). Asi takto nejako vyzerá každodenný kráľovský život. Čo poviete? Pozdáva sa vám, menili by ste?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:52