shutterstock.com
StoryEditor

Po tragickej nehode ešte stihla povedať pár slov. Posledné minúty princeznej Diany

29.09.2020, 14:30
Celebrity
Posledný augustový deň v roku 1997 sa nepochybne vryl do pamäti väčšiny z nás.

Správa o smrti princeznej Diany zarmútila celý svet. Autonehoda, ktorá sa odohrala v Paríži, je do dnešného dňa opradená rôznymi záhadami. Zatiaľ čo niektorí tvrdia, že princezná zomrela kvôli otravným paparazzom, ktorí ju prenasledovali azda na každom kroku, nájdu sa aj ľudia, ktorí zaryto veria tomu, že odstrániť princeznú dala potajme kráľovská rodina. Princezná Diana totiž plánovala svadbu so svojím moslimským priateľom, ktorý sa v osudný deň nachádzal po jej boku.

Pri tragickej nehode prišli o život všetci traja pasažieri - princezná, jej snúbenec Dodi a zároveň aj ich šofér. Takmer 20 rokov po jej smrti prezradil hasič, ktorý ju vyťahoval, okolnosti autonehody. Keď princeznú vyťahoval z auta, ešte žila a rozprávala. ,,Preboha, čo sa to stalo?'' opýtala sa ho, načo jej on odvetil, že mali ťažkú autonehodu. 

Krátko po tom, čo ju naložili na nosidlá do nemocnice, sa jej zastavilo srdce. Zdravotníci ju resuscitovali, no napriek tomu to na záchranu života nestačilo. Princezná Diana totiž zraneniam podľahla v nemocnici a celý svet sa zahalil do smútku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:53