shutterstock.com
StoryEditor

Známa Slovenka prezradila krásne tajomstvo. Čoskoro sa stane mamou

20.09.2020, 13:00
Celebrity
Krásnu správu zverejnila známa moderátorka na svojej sociálnej sieti.

Moderátorka, modelka a podnikateľka Soňa Skoncová tvorí pár so svojím partnerom Robom Reisom už 18 rokov. Napriek tomu, že dvojica je spolu od jej tínedžerského veku, svadbu nikdy neriešili. Všetko sa to však zmenilo minulého roku, keď Robo požiadal Soňu o ruku na jednom z ich najobľúbenejších miest v Kalifornii. ,,Požiadal ma o ruku na mieste ktoré pre nás oboch veľa znamená ,na mieste kde sa pozorujú hviezdy pretože tá jeho najväčšia hviezda som ja. Poviem vám nikdy sme netúžili po svadbe, pretože je nám spolu tak dobre už veľa rokov a pre nás sa v podstate nič nemení pretože my “svadbu” žijeme úžasných 17 rokov,'' napísala pred rokom k zamilovanej fotke s tým, že sa mala svadba odohrávať tohto roku. Pre koronavírus sa však pochopiteľne odložila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Netušila som, že práve dnes bude ten deň na ktorý nikdy v živote nezabudnem❤️?Moje story už viac nepokračovali a nedozvedeli ste sa či tú lavičku Robko nakoniec obsadil ale myslím, že už teraz je vám to jasné? Požiadal ma o ruku na mieste ktoré pre nás oboch veľa znamená ,na mieste kde sa pozorujú hviezdy pretože tá jeho najväčšia hviezda som ja. Poviem vám nikdy sme netúžili po svadbe , pretože je nám spolu tak dobre už veľa rokov a pre nás sa v podstate nič nemení pretože my “svadbu” žijeme úžasných 17 rokov❤️ PS: Neviem či si viete predstaviť ale absolútne som o tomto jeho čine netušila ,preto som nakrúcala aj tie stories a doteraz nechápem ako to mohol predomnou takto utajiť . Okrem toho som si dala prsteň na pravú ruku pretože som netušila že sa vraj nosí na ľavej ? Ó a aby som nezabudla fotku by sme ani nemali keby okoloidúci počas môjho šoku nevezmú môj mobil a neodfotia nás. Ani si neviete predstaviť ako som im za to vďačná❤️ Ľúbim ťa láska moja @roboreis

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova),

Dnes Soňa fanúšikov opäť milo prekvapila. Momentálne sa so svojím snúbencom nachádza na dovolenke v Taliansku, odkiaľ sa rozhodla odhaliť sladké tajomstvo. ,,Prežívame jedno z najkrajších období nášho života ,neskutočne sa už na teba tešíme. Budú z nás rodičia,'' napísala k najnovšej fotografii a nám neostáva nič iné len dodať, že Soni to neskutočne pristane a že dvojici z celého srdca gratulujeme.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 22:01