Dušan Kittler
StoryEditor

Takto verejne vyznal Viktor Vincze lásku svojej manželke Adele

04.09.2020, 17:00
Celebrity
Aj keď ich láske spočiatku mnohí nepriali, dvojica sa napriek všetkému ľúbi a podporuje už nejaký ten rok.

Príbeh lásky Viktora Vinczeho a vtedy ešte Adely Banášovej sa začal písať na svadbe Cifrovcov. Dvojica, ktorá sa poznala z videnia a počutia si padla do oka a napriek 10-ročnému vekovému rozdielu sa to spolu rozhodli skúsiť. Toto rozhodnutie sa ukázalo ako jedno z najlepších. 

Aj keď im to mnohí nepriali, dvojica žije spolu v manželstve už vyše dvoch rokov.Stáť po boku silnej a nezávislej ženy je pre chlapa mimoriadne ťažké, no Viktor to, že je menej úspešnejší než jeho manželka s ľahkosťou zvláda. ,,Často dostávam otázky, ako to ako muž zvládam, že mám vedľa seba slávnejšiu, úspešnejšiu aj lepšie zarábajúcu ženu. Odpoveď je, jednoducho. Milujem ju,'' vyjadril sa na sociálnej sieti.

,,Láska podľa mňa neobsahuje pojmy sláva a úspech. Tie vytvorila ľudská myseľ. Láska nie je súťažou o to, kto viac zarobí. Láska vlastne vôbec nie je súťažou. Ak áno, tak to nie je láska. Podvečer moderovala akciu v mojej rodnej Šali a ja som bol opäť dojatý tým, aká je dobrá,'' napísal Viktor k fotografiám svojej manželky. Zároveň sa svojím fanúšikom priznal, že napriek tomu, že miluje vystupovanie a pódium, keď moderuje jeho manželka, chce byť len divákom. ,,Keď ale Adelka pracuje, chcem len sedieť v publiku. Tlieskať a byť na ňu hrdý.Som fanúšikom úspešnej ženy, ktorú milujem. A neoberá ma to o pocit, že som chlap,'' dodal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Často dostávam otázky, ako to ako muž zvládam, že mám vedľa seba slávnejšiu, úspešnejšiu aj lepšie zarábajúcu ženu. Odpoveď je, jednoducho. Milujem ju. . Láska je čisté nadpozemské spojenie medzi dvomi dušami, ktoré sa stretli v jednom časopriestore. Nech sú akejkoľvek rasy, akéhokoľvek výzoru, akéhokoľvek veku, akéhokoľvek povolania. Láska podľa mňa neobsahuje pojmy sláva a úspech. Tie vytvorila ľudská myseľ. Láska nie je súťažou o to, kto viac zarobí. Láska vlastne vôbec nie je súťažou. Ak áno, tak to nie je láska. . Podvečer moderovala akciu v mojej rodnej Šali a ja som bol opäť dojatý tým, aká je dobrá. Tí, čo ma poznajú vedia, ako rád stojím na javisku. Keď ale Adelka pracuje, chcem len sedieť v publiku. Tlieskať a byť na ňu hrdý. . Som fanúšikom úspešnej ženy, ktorú milujem. A neoberá ma to o pocit, že som chlap. #love

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 16:36