profimedia
StoryEditor

Lelkešovci už spolu ťahajú desiaty rok manželstva. Dokážu si odpustiť neveru?

14.08.2020, 17:00
Celebrity
Poďme sa na spolužitie tohto celebritného páru pozrieť bližšie – prostredníctvom znamení, v ktorých sa narodili.

Juraj Lelkeš sa narodil 27. augusta, je teda Panna. A toto sa vraví o Pannách – mužoch: Panny nemajú v láske veľkú fantáziu, sú skôr realistami. Od žien očakávajú ohľaduplnosť, sú veľmi urážliví – každá maličkosť sa ich dotkne. Neznášajú, ak by si niekto dovolil robiť poznámky na ich mužnosť. Z fyzickej i psychickej záťaže majú strach – dokonca aj vtedy, ak ako milenci narazia na ženu, ktorá je skutočnou pannou. Vtedy radšej vycúvajú z bojiska a vyhovoria sa. Oveľa radšej majú skúsené milenky, ale pri sexe bývajú sebeckí. Keďže majú zmysel pre poriadok, často sa stáva, že po milovaní sa okamžite pustia do práce, ktorú mali naplánovanú – aj sexuálny akt je pre nich iba pracovný úkon. Majú tendenciu ochudobňovať sa o skutočné precítenie milovania.

Ako prežíva lásku Sisa?
Sisa sa narodila 13. októbra, jej znamenie je teda Váhy. A toto sa o nich vraví: Často mávajú zvodný vzhľad, čo im robí problémy pri tom, aby boli verné. Neraz sú veľmi koketné a túžia po tom, aby ich muži zbožňovali a boli ich otrokmi. Od mužov požadujú vernosť a oddanosť, ale ony samy sa vlastnými výkyvmi morálky veľmi netrápia. Láska je pre ne veľmi dôležitá – ak sa zaľúbia a sú vydaté, sú schopné kvôli nej opustiť dokonca aj rodinu. Priateľstvo medzi mužom a ženou neuznávajú – vždy je v tom podľa nich láska a sex. Často si hľadajú mladších mužov, ktorí ich obdivujú. Neveru u svojho partnera neznášajú, ale dokážu ju odpustiť. Ak nájdu muža, ktorý sa podrobí ich nestálosti a nerozhodnosti, sú mu totálne oddané.

Názor Sisy a Juraja
Keď sme toto dali prečítať obom, zasmiali sa, vraj tomu neveria. „Možno dačo je pravda, ale väčšina nie. Teda aspoň na mňa to nesedí,“ tvrdila Sisa. „Ani so mnou sa to nezhoduje,“ dodal Juraj. A čo odpovedali na priamu otázku: Odpustili by ste neveru? Obaja zhodne: „Záležalo by od okolností. Možno áno, možno nie...“ uzavreli. V každom prípade im prajeme, aby im to spolu fungovalo až do smrti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:08