Beckhamovci žijú v manželstve už vyše 20 rokov. Aj keď médiami neraz prebehla informácia o tom, že ich vzťah prežíva krízu, David a Victoria to stále ustáli. Sú tak perfektným príkladom pre svoje štyri deti - Brooklyna, Romea, Cruza a najmladšiu dcérku Harper.shutterstock
StoryEditor

Zaľúbil sa do nej na prvý pohľad. David Beckham poslal svojej manželke krásny odkaz

08.07.2020, 09:00
Celebrity
Ich manželstvo patrí medzi ukážkové. Ako sa však slávna dvojica spoznala?

Pri príležitosti 21.výročia svadby známej dvojice, zverejnil David dojemné vyznanie. ,,Pred 23 rokmi som sedel v izbe s Garym Nevillom a v televízii práve vysielali klip od Spice Girls. Otočil som sa naňho a povedal, že sa mi páči tá v malej čiernej kombinéze,'' priznal David. ,,Kto by si pomyslel, že o niekoľko rokov neskôr budeme oslavovať 21 rokov manželstva a budeme mať štyri dokonalé deti,'' zakončil vyznanie.

Prvé stretnutie úspešného športovca a vtedy ešte členky skupine Spice Girls sa odohralo v roku 1997. Victoria sa vtedy šla pozrieť na charitatívny zápas v Manchestri. Vtedy sa úspešný futbalista zamiloval spočiatku platonicky. Napriek tomu sa však mal hneď k činu. ,,Spoluhráčom som povedal, že toto bude moja žena,'' spomína si s úsmevom na tvári jeden z najznámejších športovcov sveta.

Hneď po zápase pozval Victoriu na večeru do francúzskej reštaurácie. Tá jeho pozvanie prijala ešte netušiac, že už dva roky na to mu povie áno aj pre oltárom. Dnes má slávny pár spolu štyri deti - troch chlapcov a dcérku Harper, ktorá len nedávno začala chodiť do školy. 

Napriek médiám, ktoré istý čas prinášali pravidelne informácie o krachu ich manželstva, rodina Beckhamovcov drží pohromade a sú naozaj ukážkovou rodinou. ,,Ľudia si o našom zväzku vymýšľajú hlúposti už dvadsať rokov. S Davidom sme na ne zvyknutí, ignorujeme ich a žijeme svoj život.  Čo ma ale mrzí je fakt, že mnohé z týchto vecí vplývajú aj na ľudí okolo nás. To sa mi nezdá fér.  Obaja však vieme, že sme silnejší spolu než osamote. Aby som bola presná. Všetko je to o rodine. Sme najsilnejší, keď sme všetci šiesti spolu. Ctíme si naše rodinné puto," vyjadrila sa pre magazín Vogue Victoria. 

Britská rodina, a to aj napriek tomu, že má už doma pubertiakov, spolu stále chodí na dovolenky a užíva si čas pohromade. To sa v dnešnom svete a tobôž v svete šoubiznisu tak často nevidí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. apríl 2024 04:50