shutterstock.com
StoryEditor

Tipy a triky herečiek zo seriálu Priatelia. Vďaka tomuto sú krásne aj po päťdesiatke

26.06.2020, 11:00
Celebrity
Hovorí sa, že máme len toľko rokov, na koľko sa cítime. Áno, ale i tak je vek na tele vidieť. A aj ho už občas cítime. Mnohé ženy s ním v určitej fáze života začnú bojovať – podstupujú skrášľovacie metódy, plastiky, prehnane cvičia a chudnú. Nič však netreba preháňať.

Jennifer Aniston 

Od poslednej časti obľúbeného seriálu Priatelia ubehlo začiatkom mája 15 rokov. Verili by ste tomu? A predstavte si, Jennifer Aniston, ktorá stvárňovala Rachel Greenovú, vyzerá stále veľmi dobre. Ba dokonca ešte aj lepšie, pritom vo februári tohto roku oslávila päťdesiatku. Ako to robí? „Pravidelne cvičím pilates, začalo sa to tak, že som si chcela riešiť vážny problém s chrbticou, ktorý je v mojom prípade chronický. Veľmi mi to pomohlo, bolesti ustúpili a ja som pri tomto cvičení už zostala. Neskutočne dobre totiž formuje postavu a to sa mi páči,“ prezradila obľúbená herečka svoj recept na dokonalú postavu. Z trojice seriálových Priateliek je najúspešnejšia a režiséri ju často obsadzujú do svojich filmov, dôkazom toho je aj to, že si minulý rok zarobila 25 miliónov dolárov. Navyše sa Jennifer pravidelne objavuje na stránkach prestížnych módnych magazínov, z toho logicky vyplýva, že chce vyzerať dobre. Je známa svojou aktívnou povahou a okrem toho, že cvičí pilates, cvičí aj jogu, trénuje beh, ktorý strieda s chôdzou, a najnovšie cvičí crossfit. „Hádžem okolo seba ťažkými loptami, stláčam a hádžem medicimbaly a snažím sa pracovať s veľkým lanom,“ opísala svoje najnovšie techniky v cvičení filmová hviezda a dodala: „Je to poriadne ťažké, ale zároveň je to zábava. Hoci vám tie laná dajú zabrať, neviem sa ich vzdať.“ Jennifer Aniston patrí medzi herečky, ktoré cvičeniu venujú skutočne dosť času. Priznala, že trénuje päť až šesť dní v týždni. Potrpí si aj na vyváženú stravu, ktorá musí obsahovať veľa ovocia a zeleniny. Na jedno však nedá dopustiť – každé svoje ráno začína dvoma lyžičkami jablčného octu, ktorý si vmieša do teplej vody. Toto je vraj najlepší štart každého jej dňa.

Courtney Cox 

Aj seriálová Monica je v súkromí aktívnou ženou. Stále vyzerá veľmi dobre a má na to zopár svojich overených receptov. Cvičeniu venuje veľa svojho času. Herečka tvrdí, že veľmi dôležité je nezabúdať na aktívny fyzický život, a aj preto so svojou trénerkou cvičí až štyrikrát týždenne. Predovšetkým sa vraj sústredí na jednotlivé svaly, vďaka ktorým má pevnú postavu, ale stále vyzerá žensky. Kondíciu si Courteney udržiava aj vďaka bojovému umeniu, meditácii, strečingu, kardio aj joge a podobne ako jej kolegyňa Jennifer Aniston miluje aj pilates. Potrpí si aj na zdravé stravovanie a základom jej jedálnička sú vraj šaláty, ryby a zelenina. Nezabúda ani na kvalitné syry a orechy, ktoré sú dobrým zdrojom bielkovín. Ak by ste si však mysleli, že tmavovláska nikdy nezhreší, nie je to tak, rada si pochutí napríklad na sendvičoch s maslom alebo na cestovinách s rôznymi omáčkami. Dôležitý je pre ňu pitný režim a spánok, bez toho by to vraj vôbec nefungovalo. Je však niečo, čo seriálová Monica v živote ľutuje, a to sú plastické operácie, ktoré podstúpila. Nedávno si totiž pri pohľade do zrkadla uvedomila, že už sa na seba takmer nepodobá. A to už sa nedá vrátiť späť. I keď musíme konštatovať, že v prípade Courteney Cox to ešte nie je také hrozné.

Lisa Kudrow

Najstaršou a aj najmenej aktívnou v cvičení z tejto trojice herečiek je seriálová Phoebe, Lisa Kudrow. Po skončení úspešného seriálu sa Lisa na čas stiahla z verejného života a na rozdiel od svojich kolegýň žila obyčajný život po boku manžela a syna. Pár rokov nato sa do filmovej brandže vrátila a stále vyzerá veľmi dobre. S cvičením to však nepreháňa, dokonca sa netají tým, že ju cvičenie veľmi nebaví a je skôr lenivá. Rada na túto tému dokonca vtipkuje. Občas si síce zabehá, no jej postava je skôr geneticky daná. Blondínka si dokonca nepotrpí ani na plastiky, naopak, snaží sa starnúť prirodzene, a tak vrásky, ktoré jej pribudnú, nezakrýva. A práve to sa mnohým na nej páči.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 13:04