shutterstock.com
StoryEditor

Desať slávnych žien prezradilo ich špeciálne diéty na chudnutie do plaviek

27.05.2020, 09:00
Celebrity
Ani celebrity nemajú krásnu a vypracovanú postavu zadarmo. Pre štíhlu líniu spravidla musia veľa zapracovať v posilňovni a upraviť aj svoj jedálniček. Predtým, ako na seba oblečú plavky a vyrazia k moru, podstupujú všemožné diéty. Tu je desať krások, ktoré majú na chudnutie svoj zaručený recept.

Jennifer Aniston 
Herečka vsádza na diétu, kedy je len trikrát denne. Počas tejto mesačnej diéty vôbec neje potraviny obsahujúce múku a cukor. Prvých desať dní dokonca vynecháva aj ovocie a sladšie zeleninu. Je iba čerstvé ryby, kuracie a morčacie mäso, orechy a strukoviny. Po desiatich dňoch zaraďuje do jedálnička aj spomínané ovocie a zeleninu. Diétu doplňuje o pravidelný pohyb. Chodí behať a posilňuje. Potom má svoju vysnívanú postavu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Jennifer Lopez 
Herečka a speváčka týždeň vsádza na blahodarné účinky špenátu, o ktorých ju pred rokmi informovala výživová poradkyňa. Týždeň tak do jedálnička zaraďuje špenát a jej ho od rána do večera. Základom je dostať do seba tri litre čistej vody denne. Ráno si dá smoothie zo špenátu, zeleru a kivi. Potom zobe len zeleninu, ako je uhorka alebo mrkva. Na obed si dopraje šalát, ktorý opäť obsahuje špenát. Na desiatu jej stačí opäť smoothie a večer si dá plátok kuracieho mäsa s tepelne upraveným špenátom. Po týždni má vraj postavu ako v dvadsiatich. 

Gwyneth Paltrow
Herečka si svoju osvedčenú diétu naordinuje dvakrát až trikrát do roka a trvá týždeň. Spočíva v dodržiavaní jasne daného jedálnička. Trikrát denne musí telu dodávať potravu len v tekutej forme. Spravidla tak konzumuje smoothie a polievku. A sedem dní neje vajcia, ani nič, čo obsahuje múku, mlieko, orechy, cukor a alkohol.

Jessica Biel
Herečka je milovníčkou Paleo diéty. Tá je medzi celebritami veľmi rozšírená a vraj je aj účinná. Je založená na konzumácii zdravých tukov, mäsa, vajec, zeleniny a ovocia. Nejete teda žiadne strukoviny, obilniny, rastlinné tuky, zemiaky, ryžu ani mliečne výrobky. Jessica si v období diéty nedopraje ani cukor. 

Beyoncé 
Speváčka má v diétách jasno. Funguje na ňu jedna jediná. Na dvadsaťdva dní sa tak spolu s manželom stávajú vegánmi. Podľa Beyoncé to má jednu nevýhodu. Keď s diétou skončí, vrhne sa do reštaurácii so steakmi. 

Lara Stone 
Modelka si pred dôležitými prehliadkami ordinuje diétu, počas ktorej jej iba čerstvé potraviny. Vynechá mäso a mliečne produkty. Žiadny cukor je samozrejmosťou, tabu sú aj zmrazené potraviny. Takto sa jej podarilo zhodiť behom jedného mesiaca aj kilá nabrané v tehotenstve.

Kim Kardashian 
Kim, ako každá správna celebrita, musí na svojej figúre pracovať. Každý faldík jej fanúšikovia totiž radi pripomenú. Kim tak drží diétu, počas ktorej mesiac je dookola len pár základných potravín. Na mnoho spôsobov si pripravuje avokádo, orechy, vajíčka, čerstvé ovocie, zeleninu a kozí syr.

Victoria Beckham
Návrhárka si udržiava štíhlu figúru vďaka špeciálne zostavenému jedálničku. Keď sa chystá k moru a hodlá vystaviť svoje telo pred zrak ostatných, konzumuje len pár základných potravín. Konkrétne vybrané druhy ovocia - hlavne grapefruit - a zeleniny - najmä brokolicu.

Angelina Jolie
Ani táto kráska nemá dokonalé krivky zadarmo a nemôže si dopriať hamburgery a sladkosti. Obľúbila si diétu, počas ktorej konzumuje predovšetkým klíčky a semienka. Obsahujú vitamíny, ktoré telo potrebuje a podľa Angeliny sú skvelé aj na pleť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial),

Lily Aldridge
Modelka si pred prehliadkou v plavkách ordinuje diétu, ktorú má pod kontrolou jej výživový špecialista. Žiadne jedlá si nepripravuje sama, aby nemala tendencie maškrtiť. Všetko jej poslíček doručuje až domov. Pokrmy obsahujú zeleninu, potraviny bez múky, cukru a tiež ovocie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 14:55