shutterstock
StoryEditor

Veľké prekvapenie pre fanúšikov. Jennifer Aniston a Brad Pitt sú opäť párom

22.04.2020, 08:00
Celebrity
Informáciu priniesli zahraničné médiá po tom, ako im to potvrdil pracovník Bradovej spoločnosti.

O tom, že by to mohli Jennifer a Brad opäť dať dokopy, sa pošuškávalo niekoľko mesiacov. Aj keď niekoľko bulvárnych plátkov prisahalo, že dvojica spolu opäť randí, nič z toho sa oficiálne nepotvrdilo. Tentokrát však informáciu o tom, že to herecká dvojica znova spolu skúša, prezradil človek z blízkeho okolia Brada Pitta - jeho pracovník v produkčnej spoločnosti. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

jennifer aniston and brad pitt at the premiere of the movie troy.

Príspevok, ktorý zdieľa ? ????? ?? ???? (@aparislanuit),

,,Stále hovorí len o Jenn. Obnovili svoj románik a roky som ho nevidel ani jedného z nich takého šťastného ako teraz,'' prezradil médiám zdroj. To, že dvojica spolu trávi oveľa viac času než je na priateľov obvyklé, potvrdzuje aj správanie bývalej partnerky Brada Pitta - Angeliny Jolie. Tá len prednedávnom prišla s návrhom, ktorým chce zakázať tráviť svojim deťom čas s otcom a jeho priateľkou Jennifer. 

Brad a Jennifer boli manželmi 5 rokov a svojho času patrili k najkrajším hollywoodskym párom. Celá idylka však skončila po tom, ako sa Brad počas natáčania filmu Pán a pani Smithovci zahľadel do Angeliny Jolie. Netrvalo dlho a z obyčajného romániku vzišiel vzťah a neskôr ďalšie manželstvo. Jenn sa s touto situáciou vysporiadala pomerne ukážkovo - za čo všetko vďačí svojej terapeutke.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#jenniferaniston and #bradpitt at #sagawards ! ⭐️❤️ Their reunion makes me wanna cry ? #voguelaboratory

Príspevok, ktorý zdieľa Everything you love ? (@voguelaboratory),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 03:27