shutterstock
StoryEditor

Idol tínedžerov Selena Gomez priznala psychické ťažkosti. Za všetko môže táto diagnóza

06.04.2020, 13:00
Celebrity
Krásna speváčka a herečka priznala fanúšikom svoje zdravotné problémy.

Herečku Selenu Gomez trápil psychický stav už dlhšiu dobu. V roku 2016 si dokonca dala pauza a na istý čas sa stratila so sveta šoubiznisu. Depresívne stavy, ktoré ju ovládali, však priznala až o pár mesiacov neskôr, po tom, čo podstúpila vážnu operáciu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn’t promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you, soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren’t words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

,,Nedávno som zašla do jednej z najlepších psychiatrických nemocníc v Amerike a po rokoch, čo som hľadala odpovede, som si konečne uvedomila, čo spôsobovalo moje psychické problémy. Mám bipolárnu poruchu,'' prezradila speváčka.

O tom, že jej problémy nie sú akýmsi rozmachom svedčí to, že Selena bola niekoľkokrát hospitalizovaná na psychiatrii. V roku 2018 sa psychicky zrútila a začala dochádzať na terapie. ,,Pochádzam z Texasu, kde nie je zvykom hovoriť o duševnom zdraví. Musíte hlavne skvelo vyzerať. A neskôr je vidieť ten nazbieraný hnev u detí a dospievajúcich, pretože by o svojich problémoch by radi hovorili,'' dodáva speváčka.

Selena momentálne podstupuje potrebnú liečbu a aj keď je rada, že konečne pozná dôvod svojho trápenia, sužujú ju obavy. Priznala tiež, že sa snaží o chorobe zistiť čo najviac, aby z nej nemusela mať strach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Appreciation post for the squad that’s the loyalist since day 1 @marissa.marino @hungvanngo @kateyoung ?

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:33