shutterstock.com
StoryEditor

Spevák Bon Jovi takto pomáha nakŕmiť hladných uprostred zúriacej pandémie

26.03.2020, 16:00
Celebrity
Pozrite sa, ako rocková hviezda vkročila do jeho neziskovej reštaurácie JBJ Soul Kitchen a priložila ruku k dielu.

Ľudia po celom svete sa počas tohto ťažkého obdobia snažia robiť niečo dobré pre ostatných. Vrátane celebrít. Vo štvrtok sa na Instagrame objavila fotka rockovej hviezdy, ako umýva riad v zadnej časti jeho reštaurácie JBJ Soul Kitchen v Red Bank v New Jersey.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

If you can’t do what you do... do what you can!

Príspevok, ktorý zdieľa Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen),

Komentár k fotografii je jednoduchý a výstižný: Ak nemôžete robiť to, čo robíte ... robte to, čo môžete!". V Bon Joviho prípade to znamená, že keď teraz nemôže mať koncerty, pomáha aspoň takto. 

Fanúšikovia Jon Bon Hoviho na je Instagrame ocenili 58-ročnú hudobnú ikonu a zanechali mu pod fotkou komentáre, v ktorých hviezde ďakujú za takúto pomoc.

Neziskovú komunitnú reštauráciu prevádzkuje Nadácia Jon Bon Jovi Soul Foundation a zameriava sa na poskytovanie služieb zákazníkom v núdzi na troch miestach v New Jersey. Reštaurácie neúčtujú poplatky za jedlo, ani neuvádzajú ceny vo svojich ponukách; namiesto toho žiadajú patrónov, ktorí môžu zaplatiť navrhovaný dar, aby dotovali náklady pre tých, ktorí si nemôžu dovoliť platiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Guercia (@emilyguercia),

Aby sa vyhovelo požiadavkám New Jersey v čase pandémie koronavírusu, reštaurácia je v súčasnosti otvorená len pre objednávky na odber „len pre našu komunitu v núdzi“ podľa webovej stránky reštaurácie a ponúka zrevidované hodiny prevádzky s obmedzeným jedlom z dôvodu dopytu po potravinách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 22:37