shutterstock
StoryEditor

Orlando Bloom a jeho intímne priznanie. Polrok vydržal bez sexu, no takmer sa z toho zbláznil

18.03.2020, 08:15
Celebrity
Herec po prvýkrát prehovoril o jeho intímnom živote a priznal aj to, ako sa sexu dobrovoľne vzdal.

Po tom, ako sa herec Orlando Bloom rozišiel s modelkou Mirandou Kerr, zažíval neľahké obdobie. Všetky jeho vzťahy končili ešte na začiatku. Zo zúfalstva tak hľadal rôzne rady a odporúčania, až sa nakoniec rozhodol pre odporúčanie svojho kamaráta, ktorý mu poradil, aby skúsil polročný celibát. 

,,Kamarát mi povedal, že ak to so vzťahom myslím vážne, mal by som niekoľko mesiacov držať celibát a zbaviť sa možnosti, že každé zoznámenie musí nutne končiť sexom. Pomyslel som si, že zrejme dokážem byť so ženou len kamarát,'' prezradil Bloom pre americké média.

Realizovanie tohto plánu však bolo pre herca o čosi ťažšie, než si myslel. ,,Nerobil som vôbec nič. Bolo to šialené. Nemyslím si, že to je zdravé, nikomu by som to asi neporadil. Veď tam dole sa stále musí niečo diať!'' vysvetľoval so smiechom herec a zároveň priznal aj úspech v podobe vzťahu so speváčkou Katy Perry. Podľa jeho slov práve ten totiž môže za to, že sa o popovú divu o čosi viac snažil a lásku jej prejavoval romantickými gestami. A my musíme len dodať, že to evidentne zabralo, nakoľko čaká s Katy bábätko.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 05:27