shutterstock
StoryEditor

Kráľovná Alžbeta už Meghan Markle neverí. Od Harryho chce, aby sa rozviedol

17.03.2020, 10:00
Celebrity
Aj keď sa dlhý čas zdalo, že kráľovná Alžbeta má pre americkú herečku slabosť, opak je pravdou.

Celá Británia s napätím sleduje kráľovskú rodinu a jej momentálnu situáciu. Harry a Meghan, ktorí len prednedávnom ohlásili odlúčenie od kráľovskej rodiny, totiž šokovali nielen verejnosť, ale aj samotných členov kráľovského dvora. Aj keď tvrdia, že celú situáciu konzultovali s kráľovnou, tá ich rozhodnutie označila za unáhlené. 

V tom istom čase, ako sa dvojica vyjadrila, že opúšťa kráľovský dvor a vzdáva sa privilégií, sa zároveň objavili informácie o nových spoluprácach bývalej vojvodkyne zo Sussexu. Meghan totiž už dávnejšie túžila po role v Disney-ovke, ktorú jej práve mal vybaviť práve jej manžel. V pláne má taktiež spoluprácu s reality šou, v ktorej by sa mala objavovať ako pravidelný hosť. Práve to sa však nepáči kráľovnej Alžbete.

Tá si totiž myslí, že Meghan zneužíva jej vnuka len preto, aby sa zviditeľnila vo svete šoubiznisu. Harrymu tak mala dávať rozumy o tom, že láska americkej herečky nie je úplne typickou. ,,Povedala Harrymu, že jedinou možnosťou, ako môže zachrániť rodinu a seba, je rozviesť sa s americkou nevestou,'' potvrdil pre britské médiá zdroj z kráľovského dvora. Kráľovná totiž verí, že hneď ako Meghan dosiahne nový titul - a to kráľovná Hollywoodu, jej ryšavého vnuka odkopne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:28