shutterstock
StoryEditor

Jedna bola Bradovi oddaná a jednej išlo len o slávu. Akými manželkami boli Jennifer a Angelina?

10.03.2020, 13:30
Celebrity
Medzi bývalými manželkami herca Brada Pitta bola stále rivalita.

Keď sa dal herec Brad Pitt dokopy s herečkou Jennifer Aniston, stali sa hneď jedným z najobľúbenejších párov šoubiznisu. Obidvaja boli šikovní herci, ktorí sa síce objavili v šoubiznisovom svete, no rýchlo si získali priazeň fanúšikov. Po piatich rokoch manželstva však nastala zlom. Zatiaľ čo niektorí očakávali príchod potomka, stal sa presný opak. Dvojica podala žiadosť o rozvod. 

Dôvodom bola práve herecká kolegyňa Angelina Jolie. Do tej sa charizmatický herec zahľadel pri natáčaní filmu Pán a pani Smithovci. Netrvalo dlho a okrem toho, že nový hollywoodsky pár snov priviedol na svet tri deti, tri ďalšie sa im podarilo adoptovať. Ani tento vzťah však nevydržal večne a približne po 10-tich rokoch lásky a dvoch rokoch v manželstve si povedali zbohom, ktoré sprevádzal médiami sledovaný rozvod.

Bradov milostný život okomentoval aj jeho osobný bodyguard. Podľa jeho slov mal herec lepší vzťah s Jennifer. ,,Nikdy som nepočul o tom, že by sa hádali. Nič zlé sa medzi nimi neudialo, kým Brad nestretol Angelinu. Naozaj ho milovala celým svojím srdcom a neverím, že by sa vôbec pozrela na iného chlapa, kým boli spolu,'' prezradil Kris Herzog médiám a doplnil, že by seriálová Rachel dala svojmu manželovi aj život. 

Hercov vzťah s Angelinou však bol o čosi odlišnejší. O prejavoch lásky nebolo až tak počuť. ,,Angeline šlo hlavne o to, aby boli vnímaní ako najsilnejší celebritný pár sveta,'' dodal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Angelina Jolie ❤ Brad Pitt (@brangelinatr),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 21:31