shutterstock
StoryEditor

Speváčka Katy Perry oznámila radostnú novinu. Pod srdcom nosí bábätko

05.03.2020, 09:00
Celebrity
Speváčka zverejnila milú správu naozaj netradičným spôsobom.

To, o čom sa dlhý čas špekulovalo, sa predsa nakoniec potvrdilo. Americká speváčka Katy Perry tvorí s charizmatickým hercom Orlandom Bloomom pár už štvrtý rok. Aj keď sa dvojica zasnúbila už pred niekoľkými mesiacmi, ich svadba bola stále v nedohľadne. Možno práve prebiehajúce tehotenstvo speváčky je dôvodom, prečo svoj veľký deň opäť preložili.

Vo svojom najnovšom videoklipe zobrazovala budúcnosť, aká ju čaká so svojim snúbencom. V posledných sekundách ukázala tiež krásne tehotenské bruško. ,,Neviem sa dočkať. Sme natešení a šťastní a je to pravdepodobne najdlhšie tajomstvo, ktoré sme museli udržať,'' prezradila krásna speváčka. Krásnu správu tak oznámila svetu formou videoklipu najmä preto, že hudba tvorí neodmysliteľnú časť jej života.

35-ročná hviezda sa tak stane prvýkrát mamou. Aj keď detaily okolo anjelika, ktorého nosí v brušku si zatiaľ nechávajú pre seba, isté je, že je na rodičovstvo viacmenej pripravená. Orlando už totiž má jedného syna zo vzťahu s modelkou Mirandou Kerr, a tak sa z času na čas stará Katy o 9-ročného chlapca. My musíme skonštatovať, že jej tehotenstvo nesmierne pristane!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 13:16