Camilla a princ CharlesREUTERS
StoryEditor

Charlesova tajná milenka. S touto ženou podvádzal princ Dianu, ale aj Camillu

03.03.2020, 18:00
Celebrity
Britský princ a nástupca na trón viedol mimoriadne pestrý milostný život.

Už počas manželstva princa Charlesa s Dianou sa na verejnosti pošuškávalo o tom, že Charlesovo srdce patrí inej. Mala ňou byť jeho prvá láska, Camilla, ktorú by si údajne zobral za ženu už vtedy, no zvyšok kráľovskej rodiny ju neschvaľoval. Okrem toho sa však mal stretávať aj s inou urodzenou ženou, konkrétne s Lady Dale, manželkou lorda Anthonyho Tryona.

Zatiaľ čo celý svet s napätím sledoval súboj dvoch sokýň Diany a Camilly, Charles svoju pozornosť sústredil na Dale. Tá dokonca bola blízkou priateľkou ich rodiny, a tak ich navštevovala bez akýchkoľvek obmedzení. S Charlesom dokonca zdieľali spoločnú záľubu - rybárčenie, ktoré mali údajne niekoľkokrát spolu absolvovať osamote.

Podľa britského novinára sa princ do krásnej Lady bezhlavo zaľúbil najmä kvôli jej kráse, jej zasa imponovalo, že sa o ňu zaujíma tak vplyvný muž. Dale dokonca pomenovala svojho syna Charles a aby toho nebolo málo, svoju kolekciu oblečenia, ktorú neskôr navrhla, nazvala podľa prezývky, ktorou ju princ nazýval. Ich románik však začal upadať o čom svedčí to, že krátko pred smrťou Dale sa jej Charles venoval naozaj sporadicky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 10:06