MovieStillsDB.com
StoryEditor

Pamätáte si ešte krásne barmanky z filmu Divoké kočky? Takto dnes vyzerajú

28.02.2020, 16:00
Celebrity
Snímka o krásnych nespútaných barmankách, jednej naivnej speváčke, prísnom otcovi a zamilovanom mladíkovi má už neuveriteľných 17 rokov. Priznajte sa, ktorá z vás si ju nostalgicky stále rada pozrie, keď ju dávajú v televízii? My sme vyhľadali všetky hlavné hrdinky a pozreli sme sa na to, ako teraz vyzerajú a čo majú za sebou.

Piper Perabo

Táto americká herečka oslávila štyridsaťtri rokov a keď sa na jej fotky pozriete lepšie, stále vyzerá ako jej postava Violet v kultovom filme. Odvtedy ste ju mali možnosť vidieť napríklad vo filmoch The Prestige, Looper či v rôznych seriáloch.

Bridget Moyahan

Pôvabná Bridget začínala svoju kariéru ako modelka, na herecký kurz sa vrhla až o čosi neskôr. Oslnila v seriáli Sex v meste a hneď potom sa jej ušla rola v Coyote Ugly. Šance sa už nepustila a vy ste ju mohli vidieť v snímkach Serendipity, Ja, Robot či The Recruit.

Maria Bello

Maria Bello sa vo svete filmu zostala motať aj po nakrútení Coyote Ugly. Videli ste ju v snímkach ako A History of Violence, Thank You for Smoking, The Mummy. Diváci v Amerike ju však skôr poznajú z úspešných seriálov. Pred pár rokmi si zahrala rolu špeciálnej agentky Jacqueline Sloan v populárnom seriáli NCIS, takže ju možno uvidíme aj na slovenských obrazovkách.

Izabella Miko

Poľskú tanečnicu, herečku, producentku a environmentálnu aktivistku ste mali možnosť vidieť vo filmoch ako Súboj titánov, Dvojitá identita či Vek hrdinov. Vyzerá to tak, že okrem Tyry Banks sa žiadnej z kojotiek nepodarilo dosiahnuť oslnivú kariéru na striebornom plátne.

Tyra Banks

Tyra Banks bola v deväťdesiatych rokoch jednou z najžiadanejších supermodeliek. 46 ročná ebenová kráska sa uplatnila aj ako moderátorka a producentka v televízii. Už niekoľko sezón ju majú možnosť jej fanúšikovia vídať v šou America´s Next Top Model, v ktorej pomáha hľadať nádejné topmodelky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:25