Meghan MarkleREUTERS
StoryEditor

Ďalší úder od Meghan Markle. Bývalá vojvodkyňa zradila svoju najlepšiu kamarátku

28.02.2020, 10:20
Celebrity
Dve herečky bývali najlepšími kamarátkami, no všetko sa zmenilo kvôli správaniu Meghan.

Ani nie pred rokom sa Meghan Markle nezúčastnila pompéznej a veľkolepej svadby svojej najlepšej kamarátky Priyanky. Tá si za manžela brala speváka Nicka Jonasa. Hoci mala dnes už bývalá vojvodkyňa v rukách pozvánku medzi prvými, veľkého dňa svojej kamarátky sa jednoducho odmietla zúčastniť. Meghan bola v tom čase už v pokročilom štádiu tehotenstva, a zrejme sa jej nechcelo cestovať takú diaľku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

One of the only pictures of meghan and her friend Priyanka Chopra. ❤ #friends #MeghanandPriyanka #MeghanMarkle #Trip

Príspevok, ktorý zdieľa ?Meghan and Harry ? (@harry_and_meghan_of_sussex),

Kamarátky sa ale jej neúčasť hlboko dotkla, najmä keď potom zistila, že o dva mesiace neskôr nemala Meghan s tehotenstvom žiadny problém a pokojne odletela do New Yorku na svoj "bábätkovský" večierok. A tak jej dala svoj nezáujem okato najavo. Odkázala, že sa nemôže pohnúť z Los Angeles, pretože je zavalená prácou – píše totiž knihu.

„Ak sa Meghan neospravedlní, je s ich priateľstvom koniec,“ prezradil zdroj z herečkinho okolia. „Priyanku strašne urazilo, že sa Meghan správa povýšenecky a odmietla s ňou zdieľať najdôležitejší deň v jej živote. Navyše je to veľká medzinárodná hviezda, ktorá je v mnohých krajinách sveta známejšia než nejaká Meg­han,“ dodáva zdroj.

Pripomeňme, že Priyanka hrá najmä v bollywoodskych filmoch, ktoré sú veľmi populárne po celej Ázii a sledujú ich milióny ľudí. Bude zaujímavé sledovať, či sa popretrhané nitky priateľstva podarí populárnym ženám opäť nejako nadviazať a kamarátstvo obnoviť.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meghan markle + Priyanka Chopra #meghanpriyanka #meghanmarkle #priyankachopra

Príspevok, ktorý zdieľa Arvind Kumar (@shabdbeej),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:49