Marika Gombitová
StoryEditor

Marika Gombitová o okamihu, ktorý jej zmenil život. Miesto jej autonehody ju stále desí

27.02.2020, 08:30
Celebrity
Od hrozivej nehody prešlo už takmer 40 rokov...

Nehoda, ktorá zmenila Marike Gombitovej život, sa stala 1.decembra 1980. Na úseku diaľnice z Brna do Bratislavy dostalo vozidlo šmyk, prešlo do protismeru a následne skončilo v poli. Zatiaľ čo vodička auta vyviazla, speváčka zostala zakliesnená v aute. Po tom, čo si musela vypočuť krutý verdikt lekárov, že sa už nepostaví na svoje nohy, sa stiahla zo sveta šoubiznisu. 

Po rokoch sa však nakoniec odhodlala robiť to, čo najviac miluje. Pre české médiá však prezradila, že napriek tomu, že má momentálne silu a plánuje turné, strašnú udalosť nevie z hlavy vytesniť. ,,Napriek tomu musíte ísť ďalej a snažiť sa žiť tak, aby ste mali radosť zo života nielen vy, ale aj ľudia okolo vás,'' prezradila.

Marika sa dokonca rozhovorila aj o osudnom dni. „Priznávam, že kedykoľvek ideme po D1, tak mám na mieste nehody pri Hustopečí husiu kožu,“ uviedla a priznala, že ju miesto desí. „Bolo to pre mňa ťažké obdobie, musela som sa po nehode zmieriť s tým, že už to nebude ako predtým, ale nikdy som nerozmýšľala, že by som sa k spevu nevrátila,'' dodala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:56