StoryEditor

Považovali ju za škaredú. Meryl Streep však dokázala očariť talentom

25.02.2020, 10:00
Celebrity
Keď prišla mladá Meryl Streep na kasting, producent sa čudoval, prečo vôbec zavolali také škaredé dievča.. a my tomu nerozumieme.

Jedna z naikonickejších herečiek sveta, Mary Louise Streep, známa pod prezývkou Meryl, už od detstva inklinovala k umeniu. Nikdy však nemala ambíciu stať sa herečkou a okrem muzického umenia sa venovala aj tomu výtvarnému. Jej schopnosť zapamätať si texty a napodobňovať rôzne prízvuky však rozhodli za ňu. Bakalársky titul z umenia získala na Univerzite Vassar Collage v Poughkeepsie v New Yorku, kde si v roku 1969 zahrala úlohu Slečna Júlia v slávnej rovnomennej hre dramatika Augusta Strindberga. Práve tam Meryl zažiarila a získala si pozornosť celého publika a o dva roky už stála na profesionálnych doskách.

Neskôr sa jej na jednej z najprestížnejších vysokých škôl sveta, Yale University, podarilo získať titul magister umenia. Práve to jej poskytlo známosti ale aj schopnosti, ktoré jej pridávali na kredite. Na prvý pohľad totiž nebola typickou kráskou. Taliansky producent Dino de Laurentiis sa svojho syna na konkurze opýtal, prečo mu tam vodí škaredé herečky.

Po taliansky. Meryl mu na to plynulou taliančinou odpovedala: „Je mi ľúto, že nie som taká krásna, ako by som mala byť. Ale viete – to je ono. To je to, čo dostanete.“ A všetci tí, ktorí Meryl do svojich filmov a hier obsadili, dostali len to najlepšie. A my si myslíme, že tá jej iná krása, so zvláštnym nosom, ktorý časom prestala riešiť aj ona sama, je tiež tým, prečo je taká jedinečná a prečo ju často nazývajú kráľovnou Hollywoodu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

gorgeous 1979 gal ? . . . . #merylstreep#queenofhollywood#streeper#?#youngmerylstreep

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Sarandon • Meryl Streep (@susanandmeryl),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

just imagine looking as hot and pretty at the same time as she does?? - I WISH

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ?????? | ???? ♥️ (@istanmerylstreep),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

*internally screaming* . #merylstreep #youngmeryl #youngmerylstreep #meryl #coloured #streeper

Príspevok, ktorý zdieľa definitely NOT Meryl Streep (@merylstreep.__),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Meryl Streep Quotes: 1. "Integrate what you believe in every single area of your life. Take your heart to work and ask the most and best of everybody else, too. " 2. "[February 2009 about her appearance] My daughters had helped me to stop worrying about my appearance over the years. I wasted so many years thinking I wasn't pretty enough and why didn't I have Jessica Lange's body or someone else's legs? What a waste of time. " 3. "[on life as a young actress] When I was 20 I busked to afford accommodation. One night I hadn't earned enough, I actually slept in the open in Green Park [in London]. The view was of the Ritz Hotel and I vowed I'd stay there one day. And I have " 4. "I try to lead as ordinary a life as I can. You can't get spoiled if you do your own ironing. "

Príspevok, ktorý zdieľa 90s (@90scelebvibes),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 03:38