StoryEditor

Neostáva jej veľa času. Hviezde seriálu Beverly Hills 90210 sa rozšírila rakovina po celom tele

05.02.2020, 08:00
Celebrity
Známa herečka prezradila smutné tajomstvo v jednej z relácií a neubránila sa ani slzám...

Shannen Doherty, ktorá stvárnila Brendu v seriáli Beverly Hills či Prue v seriáli čarodejnice, v známej americkej šou odhalila bolestivé tajomstvo. 48-ročná herečka, ktorá už v minulosti bojovala s rakovinou prsníka, si totiž už pred rokom vypočula trpkú správu. Napriek tomu, že podstúpila liečbu a všetko sa zdalo v poriadku, choroba sa vrátila a to v oveľa silnejšej podobe.

,,Som v štvrtom štádiu ochorenia. Rakovina sa mi vrátila,'' začala úprimnú spoveď Shannen a neubránila sa slzám. S touto správou sa totiž stále nevie vyrovnať. ,,Nemyslím si, že som to už dokázala spracovať. Určite existujú dni, kedy si hovorím: Prečo ja? A potom si odpoviem: A prečo nie ja? Kto iný? Kto iný okrem mňa si to zaslúži? Nikto,'' uviedla.

Jeden z hlavných dôvodov, prečo sa túto informáciu po roku tajnosti rozhodla zdieľať s verejnosťou je, že sa momentálne nachádza v spore s poisťovňou ohľadom požiaru, ktorý sa dávnejšie odohral v jej dome. Herečka tak dostala strach, aby sa niekto k týmto citlivým informáciám nedostal a neprekrútil si ich podľa  seba. 

,,Mám strach,'' priznala ďalej Shannen a dodala, že sa taktiež bojí o to, ako to budú zvládať jej najbližší. Málokto sa totiž dokáže vyliečiť zo štvrtého, toho najagresívnejšieho štádia rakoviny.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:08