Wikimedia
StoryEditor

Herečka Petra Vajdová prehovorila o svojom synčekovi: Nechcem, aby bol ako ja

15.01.2020, 08:00
Celebrity
Obľúbená slovenská herečka si prešla ťažkým obdobím, no teraz naozaj žiari.

Bolo to len pár mesiacov dozadu, čo krásna herečka Petra Vajdová prežívala naozaj ťažké obdobie. Napriek tomu, že sa na istý čas stiahla do úzadia na ňu nikto nezanevrel, práve naopak. Okrem toho, že sa jej ušla rola v novej evitovke, sa objavuje aj na divadelných doskách. V šou Petra Marcina zároveň poprela špekulácie o tom, že ju z divadla vyhodili či to, že dala výpoveď.

,,Mala som premiéru jedného predstavenia. Vraciam sa do svojho titulu Zmierenie alebo Dobrodružstvo pri obžinkoch, potom ešte do Polnočnej omše a urobím aj jeden záskok, Antigonu,'' uviedla Petra a zároveň prezradila niečo aj z jej osobného života. S príchodom syna Martinka sa jej život zmenil. „Najkrajšie je porodiť. Áno, je to bolestivé, pätnásť hodín, ale všetko sa zmenilo. Predtým absolútne nič nebolo a je to nový život, nový svet, nikdy som nebola šťastnejšia,'' usmiala sa umelkyňa.

V relácii však aj priznala, že spočiatku bola hysterická. Ako prvorodička sa totiž bála a mala pocit, že nie je pripravená. Teraz už však všetko s nadhľadom zvláda, aj keď veľmi netúži po tom, aby bol malý Martinko ako ona. „Malý už lozí, ‚kecá‘ hocičo. Ale ak začne recitovať, dostane facku, žiadne umelecké ambície. V živote nebude herec. Pekne tenis, už mu aj raketu dávam do ruky,“ zasmiala sa. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#petraVajdova#portrait#studio#casual

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Jacenkova (@andrea_jacenkova),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:40