shutterstock
StoryEditor

Vojvodkyňa Kate dnes oslavuje 38 rokov. Toto sú dôvody, prečo ju miluje celý svet

09.01.2020, 13:00
Celebrity
Už od momentu, keď sa Kate stala súčasťou kráľovskej rodiny, ju všetci prirovnávali k princeznej Diane.

1. Venuje sa charite

Vojvodkyňa Kate už niekoľko rokov aktívne pomáha charitám rôzneho zamerania. Najznámejšia je však pomoc detským nemocniciam, kde so svojím manželom neprispieva len financiami. Sama sa niekoľkokrát vybrala navštíviť choré detičky, ktorým tým vyčarila úsmev na tvári.

2. Nemá kráľovské maniére

Na rozdiel od iných celebrít a známych osobností, Kate nerobí problém obliecť si ten istý model šiat aj na inú akciu. Aj keď jej pri nohách ležia návrhári z celého sveta a mohla by si dopriať šaty za tisíce, ona tieto vymoženosti nevyužíva. Na krste svojej dcérky mala napríklad ten istý outfit ako na svadbe princa Harryho.

3. Má jedinečný štýl

Vojvodkyňa z Cambridgeu bola stále kritikmi označovaná za mimoriadne vkusnú a elegantnú dámu. Aj keď jej kráľovský protokol zakazuje obliekať sa vyzývavejšie a musí dodržiavať prísne pravidlá, Kate sa stále vynájde a oblečie tak, že jednoducho vyrazí dych. Netreba pripomínať to, že svojimi outfitmi dokáže zvýrazniť svoju ženskú stránku bez toho, aby urobila prešľap alebo bola vulgárna. 

4. V prvom rade je mamou

To, že má Kate k svojím deťom mimoriadne dobrý vzťah, netreba ani pripomínať. Navzdory všetkým kráľovským povinnostiam sa jej darí vychovávať svoje deti tak, aby zažili čo najnormálnejšie detstvo plné detských radostí. Neobmedzuje ich ani na slávnostných podujatiach, keď sa im z času na čas podarí niečo vyparátiť. Namiesto toho, aby ich pokarhala, sa však na tom zasmeje a vysvetlí im, že sa to nepatrí... je proste supermama! 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aniversário de 38 anos da mamãe #katemiddleton ? ——————— #maedetres #mamaedetres #aniversariodamamae #familiareal #royalfamily

Príspevok, ktorý zdieľa Enxoval Babies (@enxovalbabies),

5. Stále sa usmieva

Hoc všetci vnímame život Kate ako bezstarostné pozlátko, pravdou je, že nikto z nás si nevie predstaviť tlak, ktorý je na ňu vyvíjaný. Už od momentu, keď sa začala stretávať s princom Williamom ju totiž prenasledovali paparazzi a čakali na každý jeden jej zlý krok. Tento nátlak trvá do dnešného dňa a nie je žiadnym tajomstvom, že si Kate pred príchodom do kráľovskej rodiny musela poriadne naštudovať bontón a to, čo sa od nej vyžaduje. Ako od manželky budúceho kráľa sa od nej tiež vyžaduje, že bude nonstop pozitívne naladená a dokonalá... a my len nechápeme, ako sa jej to tak darí a obdivujeme ju!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:49