shutterstock
StoryEditor

Už dávno nespí v jednej posteli so svojím manželom. Melania Trump býva v izbe pre upratovačky

11.12.2019, 10:00
Celebrity
O tom, že prvá dáma a prezident Spojených štátov nemajú dvakrát ukážkový vzťah, vieme všetci. Najnovšia kniha, ktorá však odhaľuje život Melanie prezradila mnoho ďalších iných vecí.

Americký podnikateľ a bývalá slovinská modelka sú svoji už takmer 15 rokov. O ich vzťahu však nemožno hovoriť ako o idylickom. Niekoľkokrát na povrch totiž vyplávala informácia, že Donald Trump svoju krásnu manželku podvádzal jedna radosť. A to dokonca aj v čase, keď čakala ich syna.

Ani po prepuknutí Donaldových afér sa však Melania svojmu manželovi nepostavila. Chápe, že ako prvá dáma má určité postavenie, ktoré musí dodržiavať. Po tom, čo vo verejnej televízii vypovedali pornoherečky a striptérky, ktoré si s prezidentom užívali jedna radosť, sa tak rozhodla mlčať a k ničomu sa nevyjadrovať. 

V týchto dňoch vyšla kniha o Melanii, ktorú prvá dáma síce neautorizovala, no nijakým spôsobom ani nenapadla. Autorka sa v nej zmieňuje o niekoľkých zaujímavostiach. Jednou z nich je aj to, že Melania býva na inom poschodí v Bielom dome než jej manžel. Za vlády Baracka Obamu tam býval personál, ktorý sa staral o upratovanie. Nežije si tam však vôbec zle - jednu izbu má výhradne určenú na pilates a druhý na svoju vlastnú maskérňu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

“The Spirit of America” #ChristmasWhiteHouse2019

Príspevok, ktorý zdieľa First Lady Melania Trump (@flotus),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:34