shutterstock
StoryEditor

Ukončí svoju kariéru? Speváčku Madonnu trápia zdravotné problémy, svoje koncerty ruší

03.12.2019, 08:00
Celebrity
Ikonická popová kráľovná si uvedomila, že vo veku 61 rokov musí brať väčší ohľad na svoje zdravie.

Speváčka Madonna si už od začiatkoch svojej kariéry zakladala na veľkolepých vystúpeniach, ktoré často krát šokovali verejnosť. Napriek negatívnym ohlasom sa však stala jednou z najznámejších umelkýň vôbec a po niekoľkých rokoch na scéne jej právom prischla prezývka kráľovná popu. Madonna svojím fanúšikom neostala nič dlžná a to, že jej tento ,,titul'' nebol udelený len tak, potvrdzovala každým ďalším vydaným singlom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

.#madonnafans #blondambition #madonnahistory #madge #fashionblogger #fashion #music #diva #mdnaskin #madonna #queenofpop #queen #madamex #M14

Príspevok, ktorý zdieľa Madonna History (@madonna_history),

Vo veku 61 rokov si však musela dať pauzu. Aj keď si Madonna celý život zakladala na dodržiavaní životosprávy a aktívnom pohybe, jej telo na bujaré koncertovanie už nestačí. Speváčka tak vie, že aj ona má limity a musí povoliť. Stalo sa tak po koncertoch počas jej posledného turné v Amerike.

,,Opustite mi tento neočakávaný zvrat udalostí. Každovečerné koncertovanie mi prináša obrovské potešenie a rušenie koncertov je pre mňa trestom, no tá bolesť, ktorou teraz trpím, je silnejšia ako ja. Musím odpočívať a počúvať nariadenia lekárov, aby som sa vrátila silnejšia a v lepšej kondícii a mohla v turné Madame X pokračovať s vami všetkými," vydala v oficiálnom stanovisku speváčka. Koncerty, ktoré zrušila, sa nahrádzať iným termínom nebudú a zatiaľ nie je jasné, kedy sa Madonna bude môcť ,,vrátiť''. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#madonna #queenofpop #mdnatour #madamex

Príspevok, ktorý zdieľa Patrícia (@madonnaseyes2),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 11:31