shutterstock.com
StoryEditor

Radosť z bábätka už netaja. Známa herečka sa pochválila rastúcim bruškom

02.12.2019, 06:00
Celebrity
Známa slovenská herečka, ktorá čaká dieťa s Martinom Valihorom, už dokonca prezradila aj meno bábätka.

Len pred niekoľkými mesiacmi sa pošuškávalo, že hudobník Martin Valihora a mladá herečka Natália Germani spolu tvoria pár. Viaceré média informovali o tom, že známu dvojicu videli vychádzať aj zo ,,šoubiznisovej'' ženskej ambulancie, kde rodila aj Jasmina Alagič. 

Šťastnú novinku potvrdili obidvaja až o niekoľko týždňov po tom. Dnes sa však už obidvaja nevedia dočkať bábätka, ktoré by malo prísť na svet ešte v zime. Dvojica dokonca svojich fanúšikov informovala, že spolu čakajú dievčatko. K dcérke Viktórii, ktorú má Martin Valihora s moderátorkou Alexandrou Orviskou, tak pribudne sestrička. 

Pár sa svoje bábätko rozhodol pomenovať zrejme zuna. Odhalil to len včera svojím fanúšikom na sociálnej sieti, kde v poslednej dobe zverejňujú čoraz viac fotiek z tohto krásneho obdobia. Prajeme veľa šťastia a najmä zdravie!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

.zena v zrkadle. zaznam č.1 - vyznanie najkrajsia vec na tehotenstve je, aspon pre mna, ako sa zena postupne absolutne prestane riesit. hovorim za seba, lebo pri mojej robote sa tieto veci proste riesia a su na dennom poriadku a riesila som ich aj ja. nebolo to zo dna na den, priznavam, ale postupne mi zacalo byt jedno, ci som chuda, tucna, celulitidova, strapata, pekna, nepekna... momentalne je mi prakticky uplne jedno, co si kto mysli, lebo ked ma to male, krasne stvorenie kopne alebo sa zahmyri, tak je to ten najsmiesnejsi a najkrajsi pocit na celom svete. a usmievam sa u doktora kazdemu novemu kilu, lebo viem, ze sa stava silnejsou a ze bude coskoro s nami! p.s. - prosim, to co pisem nie je nic zaujimave na nejaky nezmyselny clanok, tak mi to neberte a nechajte to len pre nas

Príspevok, ktorý zdieľa Natália Germáni (@natalagermani),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 16:38