Wikimedia
StoryEditor

Seriál Krok za krokom sa radí medzi najobľúbenejšie. Pozrite sa, ako vyzerá Deana a malá El po rokoch!

05.11.2019, 10:00
Celebrity
Filmové predstaviteľky dospievajúcej El a inteligentnej Deany sa stretli spolu s filmovým otcom.. a je to naozaj pekný pohľad!

Aj keď Christine Lakin, ktorá stvárnila drzú dospievajúcu El, zostala na hereckej dráhe, dnes je z nej mamička, ktorá sa v prvom rade venuje svojej rodine. Trochu odlišný osud čakal predstaviteľku inteligentnej blondíny, ktorá v populárnom americkom seriáli prezentovala vyspelé názory a bola známa ako ,,šprtka''. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Step By Step season 1 (1991) cast. The series aired on ABC’s “TGIF” from 1991-1997 before moving to the CBS “Block Party” lineup from 1997-1998. I also grew up watching reruns on ABC Family for many years, it’s home for a decade. The HUB aired reruns from 2013-2014 and the series can be streamed unlimited on Hulu! #stepbystep #stepbysteptvshow #franklambert #carolfosterlambert #danafoster #karenfoster #allambert #jtlambert #markfoster #brendanlambert #patrickduffy #suzannesomers #stacikeanan #brandoncall #angelawatson #christinelakin #christophercastile #joshbyrne #patrikadarbo #peggyrea #throwbacktvshows #nostalgia #90skid #90stv #1990s #oldtvshows #classictv #classicsitcoms #90ssitcoms #tgif @hulu

Príspevok, ktorý zdieľa RetroPopTripper (@retropoptripper),

Staci Keanan sa totiž vybrala v osobnom živote odlišnou cestou a stala sa právničkou. Herectvo však úplne nezavesila na klinec a naposledy sa na filmovom plátne objavila v roku 2010. Jednalo sa však o malú rolu, pretože Staci sa naplno venuje svojej právnickej kariére. Momentálne žije v Los Angeles, kde získala titul na jednej z najznámejších a najuznávanejších univerzít vôbec. 

Fanúšikov však spoločná fotografia predstaviteľov veľmi potešila. Frank, El a Deana sa stretli pri príležitosti výročia seriálu, kde porozprávali o svojich kariérach a živote.. a že im to pristane!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 10:26