shutterstock
StoryEditor

Kylie Jenner je považovaná za jednu z najkrajších žien sveta, pred plastikou by ste ju však nespoznali!

30.09.2019, 11:00
Celebrity
Najmladšia členka klanu Kardashian vyzerala úplne inak, no napriek tomu tvrdí, že nemá za sebou žiaden chirurgický zákrok.

Len v nedávnom rozhovore 22-ročná multimilionárka priznala, že za sebou nemá žiaden chirurgický zákrok. ,,Priznávam, že som si dala výplne, no nikto ma nikdy nerezal. Rozhodla som sa však botox nechať vybrať z pier,'' prezradila Kylie, ktorá bola v minulom roku vyhlásená za najmladšiu miliardárku všetkých čias. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

can you guess the theme of my brand new Birthday Collection coming August 10th? ??? stay tuned on my insta stories for the REVEAL ? @kyliecosmetics

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie ✨ (@kyliejenner),

Jej kozmetickej línii nepochybne pomáha aj jej dokonalý vzhľad. Väčšina mladých žien sa totiž túži podobať na najmladšiu členku slávnej rodiny, v ktorej vidia akýsi ideál krásy. Napriek tvrdeniam, že má za sebou len mini kozmetické zákroky, však možno povedať, že sa miliardárka s takýmto vzhľadom nenarodila.

 

Svoje staré fotografie hviezda nezverejňuje a ak áno, iba tie zo skorého detstva. Jej pôvodný vzhľad sa avšak predsa na niektorých snímkach zachoval. Tínedžerku Kylie by ste však na nich určite nespoznali. Podnikateľka totiž podstúpila prvé vylepšenie už krátko pred svojimi 18-timi narodeninami a tak nečudo, že po štyroch rokoch je dnes z nej už úplne iný človek. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#kylietransformation #kyliejennerbeforeandafter #kingkylie #KylieJenner #kendallandkyliejenner #KUWTK

Príspevok, ktorý zdieľa ?Kardashian Kids? ?Follow Us? (@kardashiankidsco),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:29