shuttetstock.com
StoryEditor

Chris Brown zbil pred rokmi Rihannu až do krvi. Dnes sa ju opäť snaží zbaliť

26.09.2019, 17:00
Celebrity
Jedna z najznámejších afér, ktorá kedysi otriasla šoubiznisovým svetom, má pokračovanie aj po 10-tich rokoch.

Vzťah amerického rapera Chrisa Browna a speváčky Rihanny sa zdal idylický. Dvojica sa síce k sebe na prvý pohľad hodila, no opak bol skutočnosťou. Už po prvých mesiacoch ich vzťahu bolo jasné, že ich temperament je silnejší než pochopenie a empatia. Nikto však nečakal to, čo sa stalo pred odovzdávaním hudobných cien. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I miss this soooooo much #rihanna #riri #r9 #chrihanna #cutecouples #relationshipgoals #rihannaanddrake #aubrih #rihannaandchrisbrown #rihannasnavy

Príspevok, ktorý zdieľa RihannaXChris (@ririxbreezyy),

Pár sa totiž v aute krátko pred ceremóniou pohádal tak, že Chrisovi praskli nervy a dostal amok. Odniesla si to práve Rihanna, ktorej udelil niekoľko rán priamo do tváre. Speváčku okamžite previezli na pohotovosť, nakoľko jej rozbil pery, spravil monokle a jej tvár bola posiata modrinami. Chris bol odsúdený nielen súdom, ale aj spoločnosťou. Svoje emócie sa rozhodol odhaliť v knihe až niekoľko rokov po incidente. ,,Cítil som sa ako netvor,'' opísal pocity po tom, čo jeho amok vypršal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

*Trigger warning for graphic violence* Why do people continue to idolize men who use violence against women? He threatened to "beat the shit out of you when we get home" then threatened to kill her. She tried to ring for help and he threw her mobile out the car window then proceeded to punch her head, face, arm, stomach and leg, even viting her ear and finger and repeatedly choking her whilst driving. This was just the image of her face, let alone the damage to the rest of her body. He assaulted her non stop and choked her in a headlock whilst driving until she lost consciousness. #boycottbreezy #boycottchrisbrown #rihannaassault #fuckbreezy #violenceagainstwomen #neverforget #neverexcuse #neverignore #historyrepeating #hivevillageproject #restrainingorder #behindcloseddoors

Príspevok, ktorý zdieľa HIVE VILLAGE PROJECT (@hivevillage),

Speváčka ukázala svoje veľké srdce a raperovi odpustila. To, ako sa správa dnes, však nečakal nikto. Komentáre, ktoré Chris necháva speváčke pod fotografiami na sociálnej siete totiž naznačujú, že by sa k Rihanne opäť rád vrátil a to aj napriek tomu, že má priateľa. ,,Chcel by som byť tou lampou,'' napísal k fotografii, na ktorej pózuje Rihanna pri lampe v spodnom prádle, ktoré navrhla. Výnimkou nie sú ani ostatné fotky, pod ktorými necháva emotikony plné úžasu a prekvapenia. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

be the first to have this and more pieces from the @savagexfenty show now on SAVAGEX.com

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 11:25