shutterstock
StoryEditor

Sexi Channing Tatum a jeho hriešna minulosť na fotografii. Herec si zarábal ako striptér

16.09.2019, 11:00
Celebrity
Americký herec vyšiel s pravdou von po tom, ako sa na internete objavili fotografie z jeho mladosti.

18-ročný Channing Tatum si tancom privyrábal na Floride. Podľa dostupných informácií mal tancovať pre staršie ženy, väčšinou mamičky, ktoré si prišli do vychýreného podniku vyhodiť z kopýtka. V jeho pracovnej zmluve nebol nikdy zahrnutý žiaden sexuálny akt, no fotografie, ktoré sa objavili na internete dokazujú, že sa jednalo o poriadne divoké obdobie. 

Za jeden erotický tanec, pri ktorom dnes už známy herec, odhadzoval oblečenie, mal zinkasovať 50 dolárov. Hoc tanec trval len pár minút, Channing si počas neho stihol slušne privyrobiť aj na ,,tringeltoch''. Tie podľa fotografie, ktorá sa stala z tohto obdobia najslávnejšou ukazujú, že boli poriadne štedré. 

Podľa svedkov si Channing vravel umeleckým menom Chan Crawford a v klube sa objavoval pravidelne raz do týždňa. Herec je však do dnešného dňa na svoju minulosť skúpy a svojím fanúšikom neprezradil nič, čo by mohol neskôr ľutovať. My však len môžeme skonštatovať, že sme rady, že sa o tanečné pohyby podelil aj so svetom vo svojich filmoch. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

19 year old Channing Tatum in 1999. He was working as a stripper under the name "Chan Crawford."

Príspevok, ktorý zdieľa Lost In History (@lostinhistorypics),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 02:07